Wednesday, June 3, 2015

AirAsia ke PARIS ? LONDON ?


Assalammualaikum...

Seriously??? Aku macam tak percaya.. kitorang ada mega trip tahun depan.. so dalam dok riki-riki tiket flight.. tetiba ternampak AirAsia punye NEW ROUTE ! Antaranya, United Kingdom, France, Tunisia, Iraq.. dan of course.. New Zealand..

Biar betik !!!! Adakah AirAsia tengah bengong?? Ataupun .....


Harap-harap ianya betul... sebab aku excited lebih nak ke tempat-tempat idaman hati.... tazzabar untuk melancong ke tempat idaman dengan harga tambang murah.. ^_^ hahahha... verangan...

Korang tengok yang aku HIGHLIGHT tu.. antara route-route baru.. ini bukan tipu.. aku tengah buka SEKARANG ni kat website AirAsia.. cumanya tak bole perchase lagi laa... tak tau samada dorang tengah test ke.. atau tengah bengong...

Buka link ni : https://booking3.airasia.com/


Oh AirAsia.. tolong la jadikan ia kenyataan... kalau gini nye cara.. tetiap bulan mau aku pegi LONDON ! Gulp...

till then, tatababai

What's New

9 comments:

  1. Wallah air asia semakin berkembang...hihi

    ReplyDelete
  2. gila aku kejap. tapi kenapa aku bukak tak de pung.

    apakah ini igauan mimpi belaka. aku nak gi palau tu

    ReplyDelete
  3. @Supermeng Malaya

    abg meng,
    cuba buka ikut link yg kat sy bagi tu..

    ReplyDelete
  4. aku rase diorang tengah buat test kot...
    takkan bukak semua sekaligus kot..
    aku aim CHC ngan MLE jer huhu

    ReplyDelete
  5. Kalau betul....
    NZ tunggu aku datang semula:D
    kisahjalanjalan.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. @Azra Azra.. sama laaa.... hihihi... tazzabar nak ripit CHC... ^_^

    ReplyDelete
  7. Harap2 jadi kenyataan... Penat dah nunggu...

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^