Aku menang tiket ke Taiwan !

by - 12:18:00 PM

Assalammualaikum..

Sape ada baca entry aku pasal Taiwan 3 bulan lepas? Syukur alhamdulillah... berkat entry aku tu, aku menang tiket flight penerbangan pergi tak balik-balik ke Taiwan.. hahaha.. okey.. itu #auta



Sebenarnya dapat token sebanyak RM XXXX tanda penghargaan sebab sudi share info berkenaan Taiwan ni.. ^_^ terima kasih penganjur. 

Actually, Taiwan ni dah lama aku teringin nak pegi.. tapi.. tak best la kan pegi sorang-sorang.. atlis ada la geng... sape nak geng ngan aku pegi Taiwan?? jom plan trip jom... ^_^


Bestnya dapat tengok bangunan tertinggi kat Taiwan tu.. ehem... 

till then, tatababai

What's New

You May Also Like

14 orang suka

  1. lambai lambai tangan...

    hahahaha...nak g sgt Taiwan, tapi malas nak search..jom la kak!

    ReplyDelete
  2. aku nak pegi ..serius nih ... jom plan!

    ReplyDelete
  3. ingat menang betul tadi.. tajuk gempak!

    ReplyDelete
  4. Tahniah Anil. Wahhhhhhhhhh Entry best, memang patut menang. Hehehehe :)

    ReplyDelete
  5. haha torkono!

    anywau okla dapat token kan..

    ReplyDelete
  6. dpt token pon ok what kannnnn

    ReplyDelete
  7. @Azra

    Azra.. jom ! Aku nak sangat pegi sinun... tunggu AA sale sikit masa lagi.. ^_^

    ReplyDelete
  8. Tajuk memang gempak kak anil. Semoga impian ke taiwan tercapai lagi.

    ReplyDelete
  9. tahniah...4 kali X ..besar juga token itu :)

    ReplyDelete
  10. Tahniah!! jom2x g sesama..kalau saya banyak duit la. Hahhahaa

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^