Tuesday, June 23, 2015

Anil Wanina di Astro !

Assalammualaikum..

Teruja ! Siapa kata tak teruja kan... semalam ada kawan wassap bagitau, muka aku masuk TV ! eh eh.. TV mana? aku pun macam eh eh.. ko sape nak masuk TV? Ingat Ben Ashaari.. kahkahkah..

Pastu gigih plak kawan ni pegi google dan sekali kuar plak kat Youtube. Amik kau ! Rupanya event Go Shop yang aku pergi baru-baru ni dengan geng blogger lain.. ^__^

Tu dia.. siap print screen lagi.. adoiyaii...



Siapa yang perasan aku ada buat entry pasal Mudahnya shopping di #ShopAtGoShop bulan lepas.. hah.. ni la event yang aku pegi tu... ramai tauu jumpa femes blogger.. fefeeling retis gitu.. ^__^

Antara pencapaian terbaik bersama Nuffnang... getting new friends dan meluaskan networking dalam dunia cyber. Alhamdulillah... aku sempat juga tengok link yang kawan aku bagi ni.. hamboi makk... kira almost whole story masa event tu ada la kat situ..

Antaranya...


kemenangan team Magenta


short cormercial

Untuk video penuh.. boleh tonton di bawah : ^__^



Terima kasih Nuffnang for the opportunity.. terima kasih Astro dan semua rakan blogger yang turut sama memeriahkan event hari tu.. memang havoc gile !


till then, tatababai

What's New
Anil Wanina
Anil Wanina

I'm a full-time Assistant IT Analyst with passion on travelling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty and event. Give some love and good comments so we can share thought and experience together. ^_^

5 comments:

  1. kalau sy pun msti teruja..hehehe

    ReplyDelete
  2. kita nampak awak semlm tapi tak sempat nak snap pic :)

    ReplyDelete
  3. wah anil wanina masuk tv :-)

    ReplyDelete
  4. Sally yg keluar 2 saat pun ibu dah excited kak...kalah org berlakon sinetron 169 episode :P

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^