Golden Rose Malaysia is OfficiallyOPEN !

Assalammualaikum..

Siapa suka makeup? Hahh.. ini ada berita baik untuk korang semua yang sangat sukakan makeup makeover.. Golden Rose, satu brand makeup dari Turki yang telah bertapak selama hampir 30 tahun dalam industri kecantikan ni. Dan yang pastinya, produk-produk Golden Rose ini adalah HALAL.. boleh pakai dan guna tanpa was-was. Kalau ikutkan, Golden Rose ni dah bertapak kat negara-negara lain lama dah.. cuma baru-baru ni butik Golden Rose ni telah dibuka di Malaysia bertempat di Sunway Putra Mall.


selfie dulu ^_^

with the manager

So, pada 30 Mei lalu, aku berpeluang untuk hadir pada hari pembukaan butik Golden Rose ni, meriah sangat dengan kehadiran orang yang cantik-cantik untuk cuba sendiri produk ni. Bukan itu saja, ada FREE Makeup Tryouts juga tau.. tadah je muka dan ada staff yang akan mekapkan kita.. selain tu, dorang juga akan cadangkan jenis foundation, eyeshadow, blusher dan lipstick yang sesuai dengan bentuk muka, pakaian kita dan event apa yang kita nak pergi..



makeup tryout

make up makeover 
the crowd

lipliner and eyeliner collection

blusher collection

full collection of blusher

lipstick collection

powder foundation collection

eyeshadow collection

colourful set of eye pencil

lipliner collection

lipbalm collection

Aku sendiri sempat tadah muka untuk dimekapkan dan hasilnya.. wallaaa... i is suka ! Dorang siap cadangkan jenis lipstick yang sesuai dengan warna kulit aku. Sebelum ni, main amik je lipstick yang kita suka kan... trend tahun tu pakai merah.. awok pun nak pakai merah juga... tapi rupanya, warna tu tak sesuai dengan warna kulit kita. So, itu antara tips yang diberi oleh jurumekap aku yang cantik tu..

before makeover

during the makeover

after the makeover

Dia kata kulit aku ni, warna apa pun sesuai, tapi untuk hari tu, dia pilihkan warna Velvet Matte Lipstick #12 yang pada mulanya aku rasa.. tak cantik.. sebab aku suka warna-warna ala-ala oren.. tapi rupanya, warna ni match sangat... nampak lain dari yang lain.. sesekali ubah gaya.. mesti nampak lebih menarik, tertarik, aku memang Da'Bomb.. kikikiii




Selain dari tu, blusher dia pun aku suka... first time aku jumpa blusher yang berbentuk bola-bola kecik tu.. pendek kata, memang best la mekap dia.. dan yang buat lagi best.. mekap dia ni jenis tahan lama.. seriously, aku memang jatuh cinta dengan brand Golden Rose ni.. it's make me feel better.. ^_^

Untuk maklumat lanjut, boleh layari :

Laman Web : http://www.goldenrose.com.my/
Instagram : https://instagram.com/goldenrosemalaysia/
Facebook : https://www.facebook.com/goldenroseMY

till then, tatababai

What's New
Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

2 9 orang peminat :

  1. jom baca puisi modern

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/05/bila-hati-telah-hitam.html

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^