Saturday, June 27, 2015

Jom ke Grand Opening Almari Baju by Adrini's


Assalammualaikum..

Korang buat apa hari ni? Kalau takde, aku nak ajak korang ke Grand Opening Butik Almari Baju by Adrini's bertempat di Shah Alam.

Boleh la shopping baju-baju untuk dipakai pada hari raya nanti. Seronok kan.. aku pun akan berada di sana nanti, boleh la kita beramah mesra nanti.. ^_^ Tak sabar nak tengok koleksi baju by Adrini's sebab  ianya sangat selesa dan mesra breastfeeding. Untuk yang single, no worries, ada juga blouse, baju kurung dan palazo yang sangat selesa dan yang penting, menepati syariat Islam. ^_^




So, tunggu apa lagi.. sebab Butik Almari Baju by Adrini's ni akan dibuka hari ni ! Cepat siap, pakai cantik-cantik dan terjah ke Butik Almari Baju by Adrini's ni sebab banyak aktiviti menarik menanti korang pada hari ni..

Antaranya aktiviti yang akan diadakan :

- breastfeeding session : Soal jawab breastfeering ketika bulan puasa oleh kaunselor laktasi yang bertauliah
- Baby Snapshoot Winner
- Make Over : Up to date Hijab Style

Best kan ! Jom terjah..

Grand Opening Butik Almari baju by Adrini's

BILA ?

27 JUN 2015

PUKUL BERAPA TU ?

11 PAGI - 4.00 PETANG

Kita jumpa kat sana ye.. ^_^


till then, tatababai

What's New

1 comment:

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^