The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Friday, June 19, 2015

Ke Amsterdam ke kite?


Assalammualaikum..

Time tak gaji lagi ni la time tu nak SALE kan.. kannnnn... walaupun salenya tak la seteruja yang sebelum ni.. tapi gedik-gedik nak share juga.. hahahaha

Kemanakah? London? Ams? Atau Turki?


Ada a few tu route idaman.. hahaha.. semua route idaman..  dan yang penting.. most of the route adalah dari KL dan return also ke KL.. huhuhu... Ada yang berminat ke?

Antaranya :
Kuala Lumpur - Amsterdam; Paris - Kuala Lumpur : RM2041
Kuala Lumpur - London; Paris - Kuala Lumpur : RM2131


Sumber : Ramble & Wander

Selain tu, Etihad pun ada sale tau ! Ada a few destination serendah RM1,900 sahaja ! Excited !


till then, tatababai

What's New

6 comments:

  1. Qatar Airways baru bukak route ke Amsterdam .. mmg murah return ticket from KUL ... aku menahan poket jer nih

    ReplyDelete
  2. weeee bestnya..
    tp mampu tgk jelah.. hehehee

    ReplyDelete
  3. @Azra
    Azra,
    AA nak sale tu.. jom.. kata nak ngedet sama kat Taiwan.. kikikiii

    ReplyDelete
  4. @mas saari

    Kak Mas,
    hahahha... takat ni saya pun mampu tengok je..

    ReplyDelete
  5. boleh tahan jugak harga tu. pergi je. heheh

    ReplyDelete
  6. takat sorang je mampu
    sefamily tidak la jwbnya :)

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^