The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Monday, June 22, 2015

Kenapa MESTI Monday Blues?


Assalammualaikum..

Happy monday ! hehehe.. puasa ke tak hari ni? Siapa yang biasanya kalau hari Isnin.. malas gile nak pegi keje? Ehem.. macam aku? Hahahha.. aku tak malas.. cuma liat sikit je.. kikiki.. #alasan




Aku nak cerita tentang idola inspirasi aku yang membuatkan aku rasa happy sepanjang hari tanpa perlu fikir. hari ini hari apa? Tak kira la hari ini hari Isnin ke... atau Jumaat ke.. ia tetap memberikan kepuasan pada diri aku dan yang penting.. tak rasa stress pun bila datang kerja pagi-pagi.. Tipu la kalau kata setiap pagi tak stress dok hadap jammed kan.. tapi.. aku pasti.. korang akan inspired bila tengok video ni !


Did you inspired ?
Hurm.. maybe aku patut tanya.. how do you feel about Monday ? ^__^

Bagi yang nak tau tentang lebih lanjut tentang video motivasi Puan Shuhada Alauddin dari MYRYL Point ni, boleh layari detail seperti di bawah :

Youtube : Shuhada Alauddin
Laman Web : MYRYL Point

Dan jangan lupa baca, kenapa korang MESTI dapatkan DVD 'Colours & Careers' !

till then, tatababai

What's New

0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^