Sawan datang lagi... Etihad oiiiii.....

Assalammualaikum..

Adakah aku yang terlewat ? Etihad ni selalu sangat buat SALE ! Geram betul.. dah tu buat sale time tak gaji lagi... hukhukkk..


Ni aku dapat info dari Facebook Ramble & Wander.. giles la.... sebab ada antaranya adalah route idaman aku... mau aku sambar juga ni kang... hahahhaha... abis la... jangan bagi tau encik suami kang kena hantuk ke dinding ni kang sebab sawan tiket dah kembali...

Antara route yang murah :

1. Kuala Lumpur - Paris; Madrid - Jakarta RM1570
2. Kuala Lumpur - Paris; Madrid - Singapore RM1590
3. Kuala Lumpur - Paris; Barcelona - Jakarta RM1854
4. Kuala Lumpur - Paris; Milan - Jakarta RM1997
5. Kuala Lumpur - Paris; Rome - Jakarta RM2033
6. Kuala Lumpur - Paris; Casablanca - Singapore RM2163
7. Kuala Lumpur - London; Madrid - Jakarta RM1643
8. Kuala Lumpur - London; Madrid - Singapore RM1664
9. Kuala Lumpur - London; Barcelona - Jakarta RM1927
10. Kuala Lumpur - London; Milan - Jakarta RM2071
11. Kuala Lumpur - London; Casablanca - Singapore RM2237
12. Kuala Lumpur - Amsterdam; Madrid - Singapore RM1678
13. Kuala Lumpur - Cairo - Jakarta RM1742
14. Kuala Lumpur - Cairo - Singapore RM1885
15. Kuala Lumpur - Johannesburg - Singapore RM2262
16. Kuala Lumpur - Johannesburg - Jakarta RM2326

Sumber : Ramble & Wander

till then, tatababai

What's New
Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

5 9 orang peminat :

  1. singgah blog Anil ; pcl verangan nak pi sini..

    Kuala Lumpur - Amsterdam; Madrid - Singapore RM1678, tak cukup lagi beberapa rm... (untuk 4 beranak)

    ReplyDelete
  2. @Nazlee Ismail PCL

    PCL,
    I pun fikir byk kali sebab nak darab tiga.. kikiki... kalu darab 1 je, tiap bulan landing kat Ams.. kikikii

    ReplyDelete
  3. @Anil Wanina

    best route tu tapi kena darab 6 pengsannn

    ReplyDelete
  4. suka route PCL tu...tp bila darab 6... pengsann makk

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^