Sembonia Spring Summer 2015 - The Liberal Art of Geometry

Assalammualaikum..

Apa yang aku boleh katakan tentang Koleksi Terbaru Spring Summer Sembonia.. cantik.. elegant dan moden ! Road tour yang diberi nama The Liberal Art of Geometry.




Jenama Sembonia ni dah lama tau.. masa aku kawin dulu.. antara hantaran yang aku dapat adalah handbag Sembonia ! Terus jatuh cinta dengan brand ni sebab dia tahan lama.. ada 6 tahun aku pakai handbag hantaran tu sebelum aku beli handbag baru.. heheh


So.. baru-baru ni.. aku berpeluang untuk tengok sendiri koleksi terbaru dari Sembonia ni dan memang tak salah lagi.. Warna yang diketengahkan sangat menarik hati aku dan aku memang terpikat dengan coraknya. Nampak stylo dan muda bila memakainya.. Ahakss.. sape nak rasa muda tu.. boleh sambar dua.. satu tu boleh bagi kat aku.. heheheh...




Siyes tau... cantik sangat.. Terus teruja rasa nak miliknya hari tu juga.. kalau tak sebab tak gaji lagi.. mau aku dah sambar satu.. hahahaha

Selain tu, ada banyak lagi koleksi dari Sembonia yang menarik tertarik memang meletups la.. ada la 2-3 yang aku minat..  memang betul-betul cuci mata la.. Lepas ni akan ada satu lagi roadshow kat Pavillion. Korang boleh terjah Instagram / Facebook Sembonia untuk mengetahui update terkini tentang roadshow ni.. tak rugi tauu.. sebab dorang bagi 50% diskaun untuk produk terpilih. Bukan sikit-sikit tauu... so tunggu apa lagi...









Facebook : Sembonia
Instagram : @sembonia_style

till then, tatababai

What's New
Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

2 9 orang peminat :

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^