The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Tuesday, June 16, 2015

Sembonia Spring Summer 2015 - The Liberal Art of Geometry


Assalammualaikum..

Apa yang aku boleh katakan tentang Koleksi Terbaru Spring Summer Sembonia.. cantik.. elegant dan moden ! Road tour yang diberi nama The Liberal Art of Geometry.




Jenama Sembonia ni dah lama tau.. masa aku kawin dulu.. antara hantaran yang aku dapat adalah handbag Sembonia ! Terus jatuh cinta dengan brand ni sebab dia tahan lama.. ada 6 tahun aku pakai handbag hantaran tu sebelum aku beli handbag baru.. heheh


So.. baru-baru ni.. aku berpeluang untuk tengok sendiri koleksi terbaru dari Sembonia ni dan memang tak salah lagi.. Warna yang diketengahkan sangat menarik hati aku dan aku memang terpikat dengan coraknya. Nampak stylo dan muda bila memakainya.. Ahakss.. sape nak rasa muda tu.. boleh sambar dua.. satu tu boleh bagi kat aku.. heheheh...




Siyes tau... cantik sangat.. Terus teruja rasa nak miliknya hari tu juga.. kalau tak sebab tak gaji lagi.. mau aku dah sambar satu.. hahahaha

Selain tu, ada banyak lagi koleksi dari Sembonia yang menarik tertarik memang meletups la.. ada la 2-3 yang aku minat..  memang betul-betul cuci mata la.. Lepas ni akan ada satu lagi roadshow kat Pavillion. Korang boleh terjah Instagram / Facebook Sembonia untuk mengetahui update terkini tentang roadshow ni.. tak rugi tauu.. sebab dorang bagi 50% diskaun untuk produk terpilih. Bukan sikit-sikit tauu... so tunggu apa lagi...









Facebook : Sembonia
Instagram : @sembonia_style

till then, tatababai

What's New

2 comments:

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^