The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Wednesday, June 3, 2015

Shooze Outlet Store bakal dibuka !


Assalammualaikum..

Ini memang GILE ! peluang untuk korang yang minat sukan... boleh dapatkan peralatan-peralatan sukan kat sini pada Grand Opening di Shooze Outlet Store pada 15 Jun 2015 nanti...



Ini kalau encik suami tau ni.. confirm dia beratur dulu.. dah la dia tengah cari kasut bola... hehari dok berzikir kat telinga aku tanya kasut ni cantik ke tak.. design ni lawa ke tak.. ekkk... block your date.. 15 Jun nanti, terjah beramai-ramai... ^_^


till then, tatababai

What's New

2 comments:

  1. fuh..murahnyaa ..apa dia ye yg rege RM3.99 tuu..huhuhu

    ReplyDelete
  2. wah!mcm best je..dekat dah nie...:)

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^