Studio Photoshoot MURAH dan SELESA !

Assalammualaikum..

Dah hampir 2 minggu aku hold entry ni.. sebabnya.. aku tak tau nak pilih gambar.. kisahnya.. semua gambar yang diambil oleh Duwan ni cantik-cantik sangat.. sampai susah sangat aku nak pilih untuk entry ni. Kalau gambar photoshoot 10 keping boleh la aku masukkan semua.. tapi ni beratus-ratus keping.. uish.. aku tak dapat bayangkanlah orang yang memang buat kerja-kerja macam ni.. macam mana dorang nilaikan gambar yang cantik-cantik tu.. sebab pada aku.. semua gambar hasil bidikan team Mojo Studio ni terlampau cantik..

Bagi korang yang sedang mencari studio photoshoot, aku sarankan korang untuk menggunakan khidmat fotografi dari MOJOREEL Studio. Insya Allah.. aku jamin.. korang akan sangat berpuas hati dengan hasilnya..

Tak percaya?


Moon ngan Yaya pun ada.. eh.. Aeera pun ada.. ^_^


kami #kelabbloggerbenashaari

Ehem... cantik tak? Ke tak puas lagi nak tengok? Ahaksss... jom layan gambar kami satu family... Ni outfit pertama.. ^_^ Since baju aku ngan encik suami tak kering lagi sebab ada event KBBA sebelum tu.. so, Iman je la yang pakai baju KBBA.. next time ada rezeki, Insya Allah.. nak juga berposing dengan baju KBBA.. ^_^

family potrait

family potrait + Aeera yang cumil

oppsss...

hujan ke dalam studio tu?

tunjukkan bakat main gitar.. Rizki.. akak dah pandai.. hahaha

suami aku bukan Ustaz !

Amacam? Cantik-cantik kan gambar dari MOJOREEL Studio ni? Apa? Tak cukup lagi? Baiklah.. outfit kedua.. tema hari raya.. ^_^

ekkk.. 

masa ni I takde.. salin baju.. pandai Iman posing.. atas tunjuk ajar Duwan.. ^_^

jangan tak tau.. Iman ni skang pun antu novel tau..

tu dia.. Cinta Sang Ratu...

Salam Perantauan dari Bosnia.. ^_^

eh.. I pun layan tak Cinta Sang Ratu.. ^_^

ini betul.. Ustaz !

dah bertumbuk pulak mereka ni...

suka gambar ni.. ^_^

apakah?
kita duduk pulak

meniarap pun bole..

Hahahhaa... gile la.. seme gambar cantik-cantik.. semua aku gedik nak masukkan dalam blog.. what the fish ! Dulik.. ni baru sikit tauu.. ada ratus-ratus gambar lagi... jenuh nak pilih.. ^_^

Okey.. next outfit.. tema dia.. 'Cinta Sang Ratu'..

Ratna, Saifuddin dan anak mereka.. ^_^

Sang Ratu merajuk.. Saifuddin memujuk !

Sang Ratu, Sang Puteri dan Laksamana Sunan !

Kah ! Berangan itu FREE ! Okey.. last outfit.. Baju ni baru terima sehari sebelum photoshoot. tak sempat basuh pun.. kuangkuangg... terima kasih Projek Travel atas baju yang comel ni.. boleh la I pakai time travel nanti.. last outfit..

nak kemana tu?


eh.. encik suami tak ready la.. 

tengok map supaya tak sesat

eh.. ada apa kat situ tu?

selfie dulu..

last selfie... ^_^

See.. gambar thorbaik ! Terus jatuh chenta dengan studio ini.. Bukan setakat 1 persalinan.. korang nak tukar-tukar baju 4-5 pasang pun boleh.. sebab aku sendiri sempat bertukar-tukar baju.. bukan sepasang tauu.. tapi 4 pasang baju.. bilik persalinan pun selesa !

Nak tema apa? Semua pun boleh...

- family potrait
- pertunangan
- perkahwinan
- korporat
- majlis rasmi / tidak rasmi
- profile
- konvokesyen
- gambar raya
- newborn

Dan bagi yang menjalankan bisnes online, pun boleh juga.. bawa produk korang ke MOJOREEL Studio dan dorang akan amikkan gambar secara profesional. Pasti korang teruja dengan hasilnya !


Antara kelebihan lain yang ada di MOJOREEL Studio :

# white studio backdrop
# pelbagai jenis prop turut disediakan
# jurukamera yang pakar mengambil gambar ikut angle yang boleh bagi korang nampak KURUS !
# tak pandai bergaya? jangan risau.. jurukamera akan bantu !
# gelagat jurukamera yang mencuit hati, pasti korang takkan bosan sepanjang sesi photoshoot !

Tu dia..
Selain tu, bukan sahaja khidmat indoor photoshoot yang dikendalikan oleh MOJOREEL Studio, mereka juga menyediakan khidmat outdoor photoshoot. Kalau dah indoor photoshoot, MELETUP ! Outdoor photoshoot lagi la.. BOMBASTIC kot !

Opss.. bagi yang masih lagi tertanya-tanya berapa agaknya kosnya?

Hanya RM100 untuk 1 jam (harga asal RM150)

Apa yang korang akan dapat?

+ PERCUMA  5 keping 4R atau 1 keping ukuran A4 (siap cuci)
+ PERCUMA 1 keping CD dengan kesemua gambar yang ada
+ Perkhidmatan fotografer profesional
+ SEORANG fotografer akan dikhaskan untuk anda sepanjang sesi
+ 1 JAM satu sesi (unlimited shots, semua gambar diberi dalam CD)
+ Harga biasa : RM150
+ Harga promosi : RM100

Untuk maklumat lanjut :

Call @ whatsapp
Azam +60163379047
Duwan +60192218182


Email: mojoreel@gmail.com / mojo@mojoreel.com


Location : MOJO.Studio, 
Desa Melawati, Ulu Kelang,  
Kuala Lumpur.
(waze : Klinik Pakar Wanita dan Kanak-kanak)






till then, tatababai

What's New
Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

5 orang suka :

  1. sakan posing kak! hahahaha...Sally nak g ambik gambar kat studio buat ape pun xtau..hahaha

    ReplyDelete
  2. wahh...
    siap tukar2 baju lagi ni..
    nice pic semuanya

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^