Friday, July 24, 2015

Bila stress.. inilah jadinya !


Assalammualaikum..

Haih.. ni yang susah kalau tengah stress ni... bukan apa.. nak nak stress pada timing yang salah ni.. gaji lambat lagi weiii... tapi sebab stress sampai berdenyut-denyut kepala ni... makanya, aku telah melakukan sesuatu perkara yang tak sepatutnya dilakukan ketika belum gaji... T_____T

Aku tershopping sakan weiiiiii..... bukan kat satu tempat.. tapi kat 3 tempat.. hukhukkk... tapi, adakah dengan shopping sakan ni dapat hilangkan stress? Belum lagi kot.. sebab barangnya belum sampai...




Apa yang aku beli tu sampai kat tiga tempat???



Ni aku beli 2 barang, aksesori kamera dan pakaian.. Kah ! Total damage kat sini RM65.53.. sila menyesal sekarang !



Sini paling mahal aku beli.. dari perfume sampai la ke body wash.. hamik kauuu... padahal kalau pegi Alamanda tu, sebelah je kot.. tapi gedik-gedik gak nak beli online sebab stress katanya kann... Total damage RM126.35.. menyesal ke idak? Jangan tanya...


Kalau dah namanya Zalora, haruslah aku beli pakaian kan.. kat sini aku beli skirt.. total harga untuk 2 helai skirt ni RM86.00, tapi aku guna voucher diskaun Zalora RM50, so hanya perlu bayar RM36.00 sahaja.. 

Semalam je, hanya di depan PC, aku dah membelanjakan sebanyak RM227.88.. macam tu jee.. T__T nak menyesal pun dah tak guna.. tunggu je la barang sampai..

Dengan doa dan harapan, gaji tu biar cepat sikit.....

till then, tatababai

What's New

6 comments:

  1. Wahh bestnya.. Saya pulak kalau stress g tidur.. Hehe

    ReplyDelete
  2. Syoknya stree bershopping. Azwar kemasrumah. ;)

    ReplyDelete
  3. Hahahaha... aduh kak anil... :') nak kesian, tapi lawak pulak.. sorry kak anil.. hehehe.. lain kali kalau stress, gi alamanda je kak anil.. hihi

    ReplyDelete
  4. Hahahaha... aduh kak anil... :') nak kesian, tapi lawak pulak.. sorry kak anil.. hehehe.. lain kali kalau stress, gi alamanda je kak anil.. hihi

    ReplyDelete
  5. hahahhahaha sabor je laaaa....

    ReplyDelete
  6. Saya pun baru je shopping kat zalora dan bodyshop

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...