The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Friday, July 24, 2015

Dapatkan kopi dan donut percuma di Dr Cafe Coffee !


Assalammualaikum..

Buat penggemar Kopi.. nak bagi tau, Dr Cafe Coffee kini telah dibuka di Shaftbury Square ! Uwaa.. aku ni bukan la penggemar kopi sangat.. tapi ada juga jenis-jenis kopi yang aku minum especially Latte. Yummy...  ^_^

Buat penggemar kopi di kawasan berhampian Cyberjaya ni, boleh la datang ke Dr Cafe Coffee ni bermula dari hari ini (24 Julai 2015) sehingga Ahad ini (26 Julai 2015)  dan dapatkan DONUT dan KOPI PERCUMA ! Uwaaa... nak singgah la hujung minggu ni.. lepak-lepak minum kopi kan.. ^_^



Address: Level P1-03A, Shaftsbury Square, Persiaran Multimedia, Cyberjaya. 
Operating Hours: 7.30am - 11.00pm 



till then, tatababai

What's New

6 comments:

  1. alaaaa....akak....awat tak habaq semalam....baru p cyberjaya....ahahahahahaa

    ReplyDelete
  2. btw,done to follow you..follow me back...haha...
    www.yayacendana.com

    ReplyDelete
  3. Emmm nampak sedaplah donut tu

    ReplyDelete
  4. Wah free tu..bukan penggemar kopi pun boleh singgah jugak kalau macam ni

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^