The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Friday, July 24, 2015

Jom Exchange Blog !


Assalammualaikum..

Siapa perasan layout dan template blog dah berubah? Hihihi.. rajin la sangat kan ubah-ubah template ni...

Bila ubah template ni, secara automatik semua bloglist yang ada kat sidebar tu hilang... so, jenuh la juga nak cari balik URL blog geng-geng blogger yang ada ni...

So, uols... nak minta tolong.. bagi yang nak letak URL blog korang kat blog ni, sila tinggalkan URL blog korang kat komen di bawah ye... ^_^

Macam mana?




Ala-ala macam exchange URL blog la ni ye..

1. Add anilwanina.blogspot.com kat bloglist uols
2. Drop URL blog uols kat komen di bawah
3. Nanti saya letak kat bloglist mengikut kategori.. ^_^

Terima kasih uolsss..... ^_^

till then, tatababai

What's New

15 comments:

  1. http://babymichelle00.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. udah ada kat blog list kita tau.

    http://yangbaik.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Jemput singgah.. http//akusukatulisblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. http://kamarularnizam.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. athirahdiyana87.blogspot.com

    geng kbba sume dah ada dlm bloglist sy. hehe

    ReplyDelete
  6. btw,done to follow you..follow me back...haha...
    www.yayacendana.com

    kak....letak url yaya kat bloglist...haha

    ReplyDelete
  7. done follow you & letak sis dalam bloglist ama :D

    http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. www.mawardiyunus.com
    www.projektravel.com

    ReplyDelete
  9. Dah letak dalam bloglist ^^
    http://theathra.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Jemput singgah ke blog saya..

    http://naframedina.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. jemput singgah ke blog saya

    http://vithebat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. jom terjah...

    http://nikmathidupsihat.com

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^