Friday, July 3, 2015

Pemenang Korea Contest Giveaway


Assalammualaikum..

Seperti yang djanjikan... berikut adalah pemenang bagi Korea Contest Giveaway yang berlangsung selama 2 hari... singkat.. tapi.. alhamdulillah.. penyertaan pun memberangsangkan.. ^_^

Dan aku juga telah menambah hadiah dari 2 hadiah.. kepada 5 hadiah... syukur alhamdulillah... terima kasih korang.. Insya Allah.. aku akan buat lagi untuk Korea Contest Giveaway ni... tu pun kalau korang nak la... ^_^

Baiklah.. bersedia?

1 set korean beauty product x 1 pemenang



Pemenang

Missha Cleansing Foam x 2 pemenang


Pemenang


Duit Raya RM10 x 2 pemenang

Pemenang



Sila hantarkan detail seperti di bawah kepada aku sebelum 6 JULAI 2015. Kelewatan korang berbuat demikian akan menyebabkan kemenangan korang DIBATALKAN dan dibuka kepada orang lain... 

Hantarkan emel kepada anilwanina@gmail.com dengan tajuk : Saya Pemenang Korea Contest Giveaway


Untuk pemenang produk
Nama : 
Alamat :
No Telefon :
Nama Blog :

Untuk pemenang duit raya
Nama :
No akaun :
Nama Bank :
Nama Blog :

Terima kasih semua..... ^_^ yang tak berjaya.. cuba lagi.. macam yang aku mention tadi.. aku akan buat lagi.. 

till then, tatababai

What's New

11 comments:

  1. huwaaaaa...sampai hati akak tak bg sally...hahahaha...

    hahahaha...tahniah semuaaaa!

    ReplyDelete
  2. @Sally Samsaiman

    ala Sally, nanti akak buat lagi ekk... banyak lagi beauty product akak nak giveaway ni.. ^_^

    ReplyDelete
  3. hehe, xde rezeki ku, huuuu~
    congratez all~~~~ jemput ke blog saya, hehee

    ReplyDelete
  4. ala....nape tak tau ni....kan dah melelpas...tahniha pada yang menang...

    ReplyDelete
  5. tahniah pada yang menang..hehehe..kak anil..nanti buat ga lg k..hehehe

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah. Tahniah kepada pemenang yang lain jugak... Hehee thankyouuu akak!

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. Rezeki.. Terima kasih ye

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^