Monday, July 6, 2015

Siapa Top 5 @ Anil Wanina?

Assalammualaikum..

Hai semua ! Nampaknya semua masih lagi eksaited dengan Korea Contest Giveaway.. ^_^ okey.. takpe.. slow-slow.. bagi aku setel dulu pos hadiah kemenangan kepada para pemenang ye... opss... ada good news untuk yang tak menang dan korang yang tak sempat nak join sebab giveaway tu pun cuma 2 hari je kan...




Takpe.. aku akan berholiday ke satu tempat minggu depan.. so, ehem... aku akan bawa balik suprise untuk korang.. apa suprise tu.. ehem.. rahsia la.. tapi aku akan bagi kepada pengomen terbanyak yang tersenarai kat Top 5 @ AnilWanina.. so, korang taknak ke tersenarai dalam Top 5 tu?

Macam mana nak join?
Senang je.. jadi pengomen terbanyak dan kalau nama korang ada dalam Top 5 @ AnilWanina.. korang akan menerima.. hadiah misteri dari lokasi percutian aku nanti.. ^_^

Aku akan check bila aku balik bercuti nanti.. bila tu? ahaa.. rahsiaa... ^_^



till then, tatababai

What's New
Anil Wanina
Anil Wanina

I'm a full-time Assistant IT Analyst with passion on travelling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty and event. Give some love and good comments so we can share thought and experience together. ^_^

12 comments:

  1. wah suspen je bunyiknya sis...
    Hahaaa

    ReplyDelete
  2. best.... nak juga hadiah tu...

    ReplyDelete
  3. eh eh bercuti ke mana pula kali ni?

    ReplyDelete
  4. tak nak adiah keychain taw, hahhaa~ meilih gilerr~

    ReplyDelete
  5. kalau tak menang tetap nak souvenir gak.. heheheee

    ReplyDelete
  6. ye ke.. wahhh ni yang excited ni,.... nak souvenir best ea.. hehehe

    ReplyDelete
  7. Siapalah yg bertuah tu ye.. Semoga gembira bercuti ~~

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^