The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Saturday, July 25, 2015

Siapakah Pemenang AABC 'AirAsia Free Seat Contest'


Assalammualaikum..

Alhamdulillah.. berkat entry AirAsia Free Seats aku hari tu.. aku telah berjaya memperoleh beberapa informasi baru tentang apa perkara yang menarik yang ada kat Taiwan. Betul.. memang dah lama teringin nak ke sana.. tapi kalau dah ke sana.. mesti la nak tengok juga kan apa festival-festival yang ada kat sana.. sekurang-kurangnya, boleh gain pengalaman yang belum tentu orang lain dapat rasa.. ^_^

Eh.. siapa pula yang menang?




Oh ye.. nak ucapkan tahniah kepada pemenang AABC 'AirAsia Free Seat Contest' yang diadakan beberapa bulan lepas. Untungnya la kan dapat tiket flight FREE ! ^_^


Jom terjah entry yang dorang tulis sampai buat dorang ni menang 4 x tiket kapal terbang pergi balik setiap seorang !




till then, tatababai

What's New

2 comments:

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^