Siapakah Pemenang AABC 'AirAsia Free Seat Contest'

Assalammualaikum..

Alhamdulillah.. berkat entry AirAsia Free Seats aku hari tu.. aku telah berjaya memperoleh beberapa informasi baru tentang apa perkara yang menarik yang ada kat Taiwan. Betul.. memang dah lama teringin nak ke sana.. tapi kalau dah ke sana.. mesti la nak tengok juga kan apa festival-festival yang ada kat sana.. sekurang-kurangnya, boleh gain pengalaman yang belum tentu orang lain dapat rasa.. ^_^

Eh.. siapa pula yang menang?




Oh ye.. nak ucapkan tahniah kepada pemenang AABC 'AirAsia Free Seat Contest' yang diadakan beberapa bulan lepas. Untungnya la kan dapat tiket flight FREE ! ^_^


Jom terjah entry yang dorang tulis sampai buat dorang ni menang 4 x tiket kapal terbang pergi balik setiap seorang !




till then, tatababai

What's New
Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

2 9 orang peminat :

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^