The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Thursday, August 27, 2015

Derma USD5 JUTA !


Assalammualaikum..

Huh.. malam tadi mimpi ada orang nak derma duit dengan tiket flight around the world ! Terus rasa macam.. wowwwww.... takmo bangun dari tidur.. nak teruskan je dengan mimpi-mimpi indah tu.. hikhik.. Pagi-pagi masuk keje.. tengok emel.. wowwww... Bill Gates nak derma duit USD5 JUTA
!!!!!!



Ko rasa?

USD 5 JUTA.. bersamaan dengan RM211,809,992.85.. fuhhh... berangan....


Haihh.. tampar muka berkali-kali dengan harapan.. ini bukan mimpi... huhh.. memang bukan mimpi.. ada bukti lagii...


Tapi sayangnya.. ini semua SPAM ! Cehhh... takpe la.. mari verangan apa yang kita boleh buat dengan USD 5 JUTA ni...

till then, tatababai

What's New

4 comments:

  1. wow...kerlasss bill gates dan derma tu haha

    ReplyDelete
  2. haha bill gates pun diorang tipu

    ReplyDelete
  3. hahaha...yeryer jer...kita pun slalu dpt spam ni..

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^