Gathering KBBA yang havoc !

Assalammualaikum..

Sabtu lepas memang havoc ! Open house KBBA yang pertama aku hadiri bersama geng-geng KBBA yang ohsem... menu dia toksah cakap la.. apa lagi kalau bukan Mee Udang D'Laila.. sakan 1 mangkuk aku makan tanpa hirau diri yang tengah berpantang.. kikikii...



Macih kak Laila sebab masak sedap-sedap.. semua sedap... air kelapa laut Kak Su.. bape kali aku ulang alik pegi amik.. memang thorbaik ! Ada juga menu-menu lain yang dibawa secara potluck oleh geng KBBA lain... ada yang aku sempat rasa.. ada yang sempat tengok bekas je.. huhuhu..


Pendek kata.. inilah open house yang paling havoc yang penah aku join... macam-macam gelagat.. ada yang pemalu.. ada yang penyegan.. ada yang kuat gelak.. hahahha... semua memang sporting ! 


Terima kasih Aben sebab sudi pinjamkan rumah untuk gathering ni.. maaf juga kalau ada yang terlebih atau yang terkurang... 




KBBA is awesome !


till then, tatababai

What's New
Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

3 9 orang peminat :

  1. KBBA memang havoc walau di mana-mana pun...he he he....

    ReplyDelete
  2. Lom sempat nak join aktiviti KBBA...padahal dah jadi ahli Lembah Kelang...ermm...

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^