The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Thursday, August 27, 2015

#ProjekTravel 1st Greet and Meeting !


Assalammualaikum..

Alkisah... ini adalah cerita minggu akhir raya hari tu.. inilah antara ahli-ahli #ProjekTravel yang sedang dalam perancangan kitorang.. bukan mudah nak kumpul ramai-ramai macam ni dan yang penting.. satu kepala ! So far, semuanya memang jenis yang mudah berbincang dan yang penting.. sama-sama keluarkan idea dan pendapat tentang destinasi yang bakal ditujui..



Kalau ikutkan.. ini adalah kami kedua aku buat trip ramai-ramai macam ni.. hahhah.. tapi trip ni sikit je.. yang 1st trip dulu yang pegi Padang.. satu bas kitorang punya.. hikhik.. tapi kali ni.. walaupun tak sampai 10 orang pun.. tapi mau pecah kepala juga la nak arrange..

Harap semua berjalan dengan lancar.. boleh la start countdown dan hunting for the best price !


Destinasi? Biarlah rahsia. dalam rahsia rahsia tu.. sedih juga ni sebab RM tengah merudum.. hukhukk.. #PrayForRM


till then, tatababai

What's New

2 comments:

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^