The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Tuesday, August 25, 2015

Ruang iklan di blog AnilWanina !


Assalammualaikum..

Hi korang... dah lama nak open ni tapi asik tak sempat je.. bagi sesiapa yang dah tengok layout baru blog ni.. ada ruang khas untuk iklan kat side bar blog ni.. so, sesiapa yang berminat nak letak iklan saiz 125 x 125 seperti yang korang boleh tengok kat side bar sebelah kanan ni kan.. bolehlah emel kat anilwanina@gmail.com.. ^__^



Oh ye.. limited space tau.. first come.. first serve.. macih uolsss....

till then, tatababai

What's New

1 comment:

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^