Beli belah di hujung jari dengan Zalora !

Assalammualaikum..

Ehem... soping lagi.. hahahhaa... dah lama rasanya tak soping kat Zalora ni.. so, beberapa hari lepas aku berpeluang untuk shopping secara online kat Zalora. Huhuu.. Sebelum ni aku ada a few experience dengan Zalora dan ada juga beberapa perkara yang aku tak puas hati.. Tapi times goes on dan tak sangka.. perkhidmatan Zalora telah bertambah baik !




Proses penghantarannya juga telah dipelbagaikan, kalau dulu hanya penghantaran melalui pos sahaja.. tapi sekarang.. boleh Cash On Delivery (COD). Hahhh... new featured kann ! SO, aku saje nak try Zalora COD makanya, kali ni aku requested untuk bayar semasa barang dihantar..

So, 2 hari lepas aku order barang dari Zalora.. aku dihubungi oleh sebuah syarikat penghantaran.. dan suprise.. Zalora nak hantar barang yang aku order tu.. cepat gile !




Kacak pulak delivery man tu.. bahahhahaa... tahniah Zalora kerana dari semasa ke semasa telah mengupgrade perkhidmatan penghantaran dan of course.. laman webnya juga lebih kemas dan teratur. Ini yang buatkan aku rasa nak soping dan soping lagi..






till then, tatababai

What's New
Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

7 9 orang peminat :

  1. Salam singgah pagi dari nieyl :)
    terbaikkk..

    ReplyDelete
  2. salam singgah sini. tak pernah lg beli dgn zalora. lazada dan nile.com penah try..hehe

    ReplyDelete
  3. wahhh..dh improve..
    terbaik laaaa..

    ReplyDelete
  4. Seronok nyer. Miera kekadang suka nak shopping jugak.. tapi takut size jer...tapi macam Zalora, boleh tukar for free... itu satu kelebihan....
    www.mieranadhirah.com

    ReplyDelete
  5. hee.. memang best shopping dgn zalora

    ReplyDelete
  6. Haii.. Cakk.. Done Follow sini no. 311
    Salam kenalan.. Sudilah kiranya follow me back,
    boleh kita saling kunjung mengunjung pasni..

    Official Blog :
    http://tengkubutang.blogspot.com/

    Catlover Blog :
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^