Product Review : Rahsia Sebuah Sabun | Zizani Secret Soap

by - 8:30:00 AM

Assalammualaikum..

Lately memang aku sibuk sangat dengan urusan perkahwinan adik-adik aku, lepas tu.. Hari Raya Korban pulak.. perghh.. sampai muka ni jadi tak terurus.. tup tup.. naik pulak jerawat kecik-kecik kat bawah dagu ni.. sobs sobs.. sedehhh…

Since kulit muka aku ni agak sensitif.. memang kena bersihkan betul-betul.. kalau tak confirm la akan naik jerawat kat celah-celah muka ni.. so, aku cuba satu produk yang diberi nama Zizani Secret Soap. Huhuu.. nama pun secret kan.. rahsia sabun ni adalah ia dapat membantu mengurangkan jerawat seawall 7 hari ! Perghh.. Dan yang penting, produk ni adalah 100% buatan bumiputera.


 Kulit muka aku penah naik rashes dari dagu sampai ke pipi sebelum ni akibat salah pakai produk.. memang skeri bila kenang-kenang balik.. tapi dengan Zizani Secret Soap ni.. setakat yang aku cuba, takde masalah.. even tiada pengelupasan kulit.. proses pengurangan jerawat dibuat secara natural dan tau-tau.. jerawat dah kecut.

Zizani Secret Soap ini bukan je untuk kulit berjerawat, tetapi juga sebagai agen anti penuaan dan membantu masalah kulit kering.

Antara kelebihan lain Zizani Secret Soap :
- Membantu mencerahkan tona wajah, parut dan tompok jeragat
- Membantu mengawal kulit berminyak dan berjerawat
- Membersihkan wajah dan badan dengan sempurna tanpa mengeringkan kulit
- Membekalkan kelembapan semulajadi sepanjang hari tanpa kesan berminyak
- Membantu mengurangkan kesan penuaan kulit, kedutan dan garis halus
- Membekalkan antioksida yang membantu kulit untuk melawan kesan UV matahari
- Sesuai untuk semua jenis kulit
- Diformulasikan secara unik tanpa pengelupasan dan bahan merbahaya

Dan yang penting, sabun ni tidak mengandungi Paraben, SLS, Silikon dan Petroleum yang merbahaya untuk kulit.


Since aku nak jimat, aku potong siap-siap 6 bahagian.. dan untuk kali pertama, aku cuma gunakan 2 bahagian kecil dari sabun ni sahaja.. yang baki 4 bahagian tu aku simpan untuk kegunaan seterusnya.. See.. jimat kan… ^__^

Dari 2 bahagian tu, 1 bahagian aku gunakan untuk cuci kulit muka.. dan satu bahagian lagi aku gunakan sebagai sabun mandi. Tujuan aku asingkan sebab aku tak suka kongsi sabun mandi dengan sabun cuci muka walaupun sama je kot.. hihihi.. tapi sebab bakteria yang ada kat badan lebih banyak dari yang ada kat muka, so.. aku asingkan je..


Cara guna senang je, bilas muka.. lepas tu gosok sabun tu sikit kat tangan.. lepas tu gosok tapak tangan sampai berbuih.. then raup kat muka.. jangan takat raup je.. gunakan jari manis untuk gosok muka, celah-celah hidung dan yang penting.. dagu yang ada jerawat tu.. gosok perlahan-lahan.. jangan sental pulakk.. lepas tu.. bilas dengan air bersih.. fuhhh.. segar terus muka ni…



Aku guna sabun ni selama 6 hari.. alhamdulillah.. jerawat halus kat dagu dah semakin kecut dan muka juga rasa segar. Bau sabun ni pun harum tau.. ^_^ 

See.. nampak tak perubahan dia? dah kurang sikit jerawat halus kat bawah dagu tu.. ^_^


Jom tengok testimoni lain dari pengguna Zizani Secret Soap ni.. 












Ada banyak lagi testimoni mengenai sabun ni.. korang boleh godek-godek kat laman web dia. ^_^

Macam mana nak dapatkan sabun rahsia ni?

Mudah je.. korang boleh layari laman web dan Facebook seperti di bawah :

Website : www.zizanisecret.com
Facebook : www.facebook.com/zizanisecretsoap
Instagram : www.instagram.com/zizani.secret.soap
Atau, hubungi / Whatsapp : 019 6060768 - Azizi

Harga : 
RM29.00 | Semenanjung
RM35.00 | Sabah / Sarawak

till then, tatababai

What's New

You May Also Like

0 orang suka

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^