The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Wednesday, September 2, 2015

Raikan September dengan ...


Assalammualaikum..

September datang lagi.. gigih sangat kan buat entry khas untuk September ni.. padahal sebelum ni takde pun nak buat.. kikiki...

Sempena bulan birthday aku yang ke-18 tahun (la sangat..).. nak pejam mata.. nak wish.. abracadabraaa... dapat laaa keta baru sebijikk.. fuhhhh.... moga-moga yang keluar kete ni...


Mari verangan.. verangan itu FREE ! kikikii... tahun ni celebrate besday kat MATTA FAIR je la.. nak jumpa Kang Gary kononnya.. kebetulan tarikh Kang Gary muncul kat MATTA FAIR tu time besday aku.. hiksss... mari verangan seolah-olah Kang Gary datang untuk celebrate besday I.. hahahhaa.. verangan sangat kannn... I is peminat Running Man ! Huhuhuhu...


Atau maybe marathon tengok wayang je kot.. huhuhu... dah dapat FREE 2 tiket dari GSC ngan TGV.. boleh la tengok 2 jenis movie kann.. ^__^ 


Atau nak check in hotel.. hahahah.. ini biasanya tiap tahun aku buat.. tapi tahun ni tak sempat nak booking.. sekali bila nak booking semua dah mahal.. T__T okey.. sila sedih sorang-sorang.. the best part is.. selalunya memang macam ni.. nak suprise ke.. nak celebrate ke.. memang sendiri kena plan.. nak harapkan encik suami.. dalam mimpi lorrr... tu pun lom tentu dapat.. dia jenis tak reti nak plan.. suka last minit.. pastu tak suprise langsung.. hahahha.... I is suka suprise... tu kadang-kadang book hotel sendiri, pastu book romantic dinner sendiri.. pastu celebrate la kami 3 beranak.. pastu pura-pura.. SUPRISE !! hahahhaa.. It's so ME !.. hihihi


Haihh... dah puas berangan Cik Puan? Hehehe.. Indahnya.. walaupun hanya angan-angan.. ^__^ tiada apa yang aku harapkan selain dari kebahagiaan dunia dan akhirat.. hehehe


till then, tatababai

What's New

3 comments:

  1. alooolollooo sama la kita ,laki tak pandai surprise hahahah sendiri buat sendiri surprise hahhaha

    ReplyDelete
  2. hahahha kan sue... kita wat suprise sendiri.. pastu kita sendiri pura-pura terkejut.. kikikiii

    ReplyDelete
  3. berangan tu baik daripada langsung tak de angan-angan... means nothing to look forward to kan.

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^