The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Thursday, November 19, 2015

Rugi tak tengok Teater Mak Cun !


Assalammualaikum

Siapa belum tengok Teater Mak Cun?  Fuhh.. satu kerugian kalau korang belum tengok... cepat tengok !



tiket kitorang

geng teater

selfie dengan Mak Cun ! 

wefie satu kali !

wefie sebelum masuk dalam panggung

Gerenti tak rugi sebabnya teater ni sarat dengan pengajaran, humor dan penuh informasi. Memang tak kering gusi kitorang tengok lebih-lebih lagi kitorang yang duduk front seat.. depan pentas.. memang depan mata je tengok watak Mak Cun, Atul, En Haidar dan Pak Akob berlakon. Paling tak boleh blah, watak Manisah yang sangat mencuit hati.. since segala aksi dalam teater ni adalah spontan.. jadinya, banyak aksi yang jadi secara spontan seperti motor Manisah terlanggar tempat duduk penonton, sari Manisah yang tersangkut dek motornya, dan Mak Cun yang hampir tersadung sebab tersangkut sari di kakinya. 
 

Bagi peminat lagu-lagu Hindustan.. ada la juga 2-3 lagu Hindustan yang dimainkan dan yang paling best.. watak Mak Cun, Manisah, Atul dan En Haidar yang menari sakan dek lagu-lagu Hindustan tu.. Havoc gile ! Bersorak kami kat dalam panggung tu..





Pengalaman paling tak dapat dilupakan.. I is kena puji dengan Ungku Ismail Aziz.. Ouchhh.. paling comel katanya.. ahhahaha.. lepas tu boleh pulak Ungku Ismail Aziz duduk sebelah kitorang masa orang-orang kampung nak buat presentation produk dorang.. Fuhhh.. korang rasa?


  
comel gile Atul joget



Okey.. jom tengok gambar yang sempat aku rakamkan sepanjang teater Mak Cun ni.. Bagi korang yang belum berkesempatan yang tengok.. Hahh.. jangan lupa tengok.. teater ini akan berakhir pada 22 November 2015..




Ni pun rasa macam nak tengok lagi sekali.. Opsss.. ada yang nak belanja ke?


till then, tatababai

What's New

0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^