Skirt paling MAHAL di Dunia !

Assalammualaikum

Kalau ikutkan kat rumah ni, berlambak-lambak skirt aku ada.. tapi sebab nak jugakk cari skirt baru kaler hitam kan.. so, gigih sangat la buka Internet nak cari skirt online kann..

Dari Zalora, sampai lah ke 11street.. fuhh.. peluh-peluh cari skirt hitam kau.. ada jumpa kat Zalora, tapi skirt yang aku berkenan tu takde stok.. hukhuk.. mari sedih beramai-ramai.. T__T



So, godek pulak kat 11street.my, tu diaaa.. berlambak skirt yang cantik menarik kau memang da bomb ! tapinya, tengok harga dia.. hahahhaa... mari telan ailio tengok harga dia.. terus hilang fokus aku nak cari skirt kaler hitam..  skirt paling mahal di dunia aku rasa ni.. agaknya diperbuat dari benang emas sutera 99 karat kot... ke sebab branded dia.. tapi agak-agak la kot.. hukhukkk



RM43,000 !!! 
Baik aku migrate ke Korea je macam ni.. hahahaha


till then, tatababai

What's New
Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

7 9 orang peminat :

  1. mak aiiiiiiiii pitam tgk harga kain

    ReplyDelete
  2. dah kenape skirt gucci tu lagik mahal dari henbeg gucci? i cannot brain!!!

    ReplyDelete
  3. Tersalah letak point kat harga tu..ahaks..

    ReplyDelete
  4. akak...skirt nya cantik...blog nya cantik..orangnya pun cantikkkkk

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^