Saturday, December 12, 2015

Cabaran RM100 dengan Zalora !

Assalammualaikum

Hai korang... tau tak hari ni hari apa? It's a sale day ! Fuhh.. telan ailio tengok banyak laman web yang tengah sale.. Keknil baru je godek-godek kat Zalora.. fuhhh.. rasa macam nak borong satu Zalora yang tengah hot sale dengan macam-macam produk..



Keknil nak cabar korang.. sempena sale 12.12 di Zalora.. Keknil nak cabar korang untuk berbelanja sebanyak RM100 dan tengok berapa banyak barang yang korang dapat ! Banyak gile produk tengah sale.. Memang gile kentang Keknil tengok..

sale.. sale.. sale...

even baju Jovian pun tengah sale weii.. boleh buat stock baju raya tahun depan.. ^_^

Rizalman dan emel x Liyana Jasmay also on sale !

Mau Keknil tak gile ! Jangan cakap Keknil tak payung ye.. Keknil cabar korang.. RM100.. apa yang korang boleh dapat di Zalora? Hehhee..

Keknil? Keknil telah berjaya mendapatkan 3 barang.. head to toe.. dari baju, kasut dan aksesori. Tak sabar nak tunggu barang tu sampai nanti.. ^_^


Counting dayss.. ^_^


Keknil sudah.. korang bila lagi? Jom.. sertai cabaran RM100 bersama Zalora dan share dengan Keknil, apa yang korang dapat.. ^_^

p/s : Keknil gile shopping !

till then, tatababai

What's New
Anil Wanina
Anil Wanina

I'm a full-time Assistant IT Analyst with passion on travelling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty and event. Give some love and good comments so we can share thought and experience together. ^_^

1 comment:

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^