Cabaran RM100 dengan Zalora !

by - 8:30:00 AM

Assalammualaikum

Hai korang... tau tak hari ni hari apa? It's a sale day ! Fuhh.. telan ailio tengok banyak laman web yang tengah sale.. Keknil baru je godek-godek kat Zalora.. fuhhh.. rasa macam nak borong satu Zalora yang tengah hot sale dengan macam-macam produk..



Keknil nak cabar korang.. sempena sale 12.12 di Zalora.. Keknil nak cabar korang untuk berbelanja sebanyak RM100 dan tengok berapa banyak barang yang korang dapat ! Banyak gile produk tengah sale.. Memang gile kentang Keknil tengok..

sale.. sale.. sale...

even baju Jovian pun tengah sale weii.. boleh buat stock baju raya tahun depan.. ^_^

Rizalman dan emel x Liyana Jasmay also on sale !

Mau Keknil tak gile ! Jangan cakap Keknil tak payung ye.. Keknil cabar korang.. RM100.. apa yang korang boleh dapat di Zalora? Hehhee..

Keknil? Keknil telah berjaya mendapatkan 3 barang.. head to toe.. dari baju, kasut dan aksesori. Tak sabar nak tunggu barang tu sampai nanti.. ^_^


Counting dayss.. ^_^


Keknil sudah.. korang bila lagi? Jom.. sertai cabaran RM100 bersama Zalora dan share dengan Keknil, apa yang korang dapat.. ^_^

p/s : Keknil gile shopping !

till then, tatababai

What's New

You May Also Like

1 orang suka

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^