Mencari pasangan sempurna.. tapi diri sendiri?

8:00:00 AM Anil Wanina 2 Comments

Assalammualaikum


Quote di atas mengingatkan Keknil pada seseorang.. huhuu.. pada pandangan Keknil.. kita manusia ni memang tak sempurna.. ada yang ada rupa, tapi suara tak merdu. Ada yang rupa boleh tahan, kacak, cantik.. tapi body figure pulak tak menarik.. 

Bila bercakap tentang paras rupa.. Keknil sendiri tak sempurna. Tapi Keknil tetap rasa bahagia. Sebab bila kita bersama dengan orang yang kita sayang.. kita sama-sama saling melengkapi.

Ada sesetengah orang.. sanggup tak nak komitmen, tak nak kahwin.. sebab orang yang nakkan dia tu tak perfect macam yang dia nak.. contohnya la.. macam Keknil yang tak semenggah ni.. sukakan lelaki yang kacak, tinggi lampai, putih, hidung mancung macam Jung Jiwoon.. tapi adakah Jung Jiwoon akan suka juga pada Keknil? Nak ke dia dengan orang hidung kemek, muka tak siap, badan besar macam Keknil ni? Hahahahaa

Cerminkan diri dulu.. tengok diri sendiri.. sempurna ke tidak.. lepas tu, buat penilaian.. jangan demand ! Hidup ni singkat.. ^_^ 

till then, tatababai

What's New

You Might Also Like

2 comments:

  1. setuju,dan kkdg cinta tak mengenal rupa,dok sibuk nak yg hensem cantik bagai kalau dah jodoh,ap nak buat terima je la asalkan sayang kat kita dan jaga kita elok2 ok la

    ReplyDelete
  2. sifat manusia, tak pernah puas dengan apa yg dimiliki. Nak yang perfect je. Yang tak elok buang tepi.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi tinggalkan jejak ^_^