The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Thursday, February 11, 2016

Autumn Di Hatiku : Dongdaemon Design Plaza


Assalammualaikum

Since guesthouse yang Keknil duduk berhampiran dengan Dongdaemon.. maka untuk trip kali ni, Keknil include itinerary untuk ke Dongdaemon Design Plaza untuk melihat LED Rose yang cantik sangat tu..

Kalau Keknil dari guesthouse.. tak perlu naik subway untuk ke sini.. just jalan kaki dari guesthouse menuju ke Dongdaemon History & Culture Park subway station.. kemudian keluar di 1 atau 2.

Untuk korang yang nak datang sini.. mudah sangat.. korang boleh naik subway atau bas.

Subway
Line 4 | Dongdaemun History & Culture Park Stn. Exit 1, 2  
Line 2 |  Dongdaemun History & Culture Park Stn. Exit 1, 2  
Line 5  | Dongdaemun History & Culture Park Stn. Exit 1, 2  

Bus
Dongdaemun History and Culture Park
105 , 144 , 152 , 261 , 301 , 420 , N13 , N16 , N30 , N62 2012 , 2015 , 2233 , 7212 9403

Dan kalau nak datang tengok LED Rose ni.. kena la datang malam ye.. sebab kalau siang.. LED dia tak menyala pun.. hihihi.. kalau datang malam.. make sure hari yang korang datang tu.. cuaca dia okey dan tak hujan.. barulah boleh menikmati pemandangan macam yang Keknil tengok ni.. ^_^







bercinta?





Dikatakan terdapat lebih dari 25,550 LED Rose yang terdapat di sini bagi meraikan 70 tahun anniversary Gwangbok-Jeol versi Hari Kemerdekaan (365 hari darab 70 tahun = 25,550)

Dan bunga rose ini turut diwartakan sebagai bunga yang paling diminati dan disukai oleh warga Korea dalam tempoh 20 tahun ini..

Tak percaya? Pegi tengok cite Korea.. asal romantik-romantik je.. mesti bunga rose.. jarang la dorang bagi bunga tulip ke, orkid ke, bunga matahari ke.. hihihih


till then, tatababai

What's New

0 orang suka:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^