Sunday, August 14, 2016

PV Meningkat Kerana Kyrgyztan?


Assalammualaikum

Dah lama tak cerita pasal PV.. 2-3 menjak ni.. mendadak pula naik PV blog ni.. kalau sebelum ni nak cecah 2k pun merangkak.. skang ni.. paling ciput pun 6k.. Nampaknya, lately orang minat sangat dengan entry Kyrgyztan ni kan.. semua macam curious nak tau pasal negara ni.. Hehehe..

Sabar ye.. Keknil akan share sedikit demi sedikit ye... amik mood sikit.. amik masa sikit.. ^_^

PV sehingga 2.00 petang semalam

Sambil-sambil lalu ni, nak offer product review kat blog yang tak bape semenggah ni sempena Merdeka. Keknil nak open 10 slot sahaja, bagi sesiapa yang berminat, boleh emel pada Keknil di anilwanina@gmail.com dan kita boleh diskas harga dan pakej yang sesuai dengan bajet korang.. ^__^

till then, tatababai

9 comments:

  1. Replies
    1. alamak... PV ciput je ni... tak sehebat yg lain..

      Delete
  2. waaaaa jelesnya kita. bukan jeles pasal pv, jeles pasal kyrgysztan

    ReplyDelete
    Replies
    1. kite jeles org tu dh jd fulltime traveller.. kita ni tah bila tah... >_<

      Delete
  3. Tahniah...nampaknya ramai yg berminat dengan cerita kembara Anil

    ReplyDelete
  4. Wah byk pv tue sis.. Kami baru bilisan je nie.. Salam perkenalan :)

    http://ourlovebonding.com

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^