5 Tips Turunkan 10kg Dalam Masa Sebulan Dengan Killos !

by - 11:53:00 AM

Assalammualaikum

Perempuan dan kurus memang tak dapat dipisahkan.. Hahahaha.. Semua orang nak kurus.. malahan ada yang sanggup kurus tanpa mengambil sebutir nasi pun. Fuhh.. mereput la Keknil kalau sehari tak makan nasi.. mau bergetar tulang rusuk ni.. Sebelum ni jangan cakap la.. berat Keknil memang tidak dapat disangkalkan lagi.. macam berat guni beras.. Kahkahkah.. tapi.. pada masa yang sama.. Keknil juga bukan tak cuba untuk kurangkan berat tau.. Hihihi.. sebab Keknil ni orang berpenyakit.. nak tak nak memang kena kurangkan berat untuk mantapkan semula kesihatan yang semakin merudum.. T_T Harap diri sendiri tabah.. Huhuhu

Antara amalan yang Keknil amalkan adalah buat senaman seperti zumba, aerodance dan bermasala bhangra. Then, makan pun jaga juga.. Turun la dalam 5kg.. lepas tu mereput sebab tak jaga makan... exercise pun kadang pegi.. kadang tak pegi.. Hahahah



Jadi.. kawan Keknil telah memperkenalkan satu produk suplemen untuk membuang lelemak tepu dalam badan ni yang diberi nama Killoss. Sebenarnya, Keknil kurang suka makan produk-produk kurus ni sebab takut ada kesan sampingan. Lagi pula, ada sesetengah ubat kurus seperti tu rasa dia.. mak aiii... memang confirm kurus la sebab bau dia je buat kita rasa loya.. Tapi tidak dengan Killoss ni.. sebab rasa dia sedap.. Tak perlu telan.. tak perlu minum.. Hanya perlu kunyah sahaja.



Meh Keknil nak bagi tips untuk turunkan berat 10kg dalam masa sebulan. Tips ini diajar oleh  Hanis dari Herbaworks. Dan Keknil sendiri telah mencubanya.. Memang WOW ! Dapatlah turun extra 2kg dalam masa seminggu..





1. Kunyah 2 tablet pada sebelah pagi dan 2 tablet pada sebelah malam semasa perut kosong / sebelum makan (untuk nampak kesan yang lebih cepat)

2. Amalkan minum air kosong sekurang-kurangnya 2-3 liter sehari

3. Kurangkan atau lebih bagus, elakkan terus minuman berkafein

4. Elakkan makan makanan berat pada waktu malam. Kalau lapar juga, boleh makan Epal atau apa-apa buah (sebiji je tau)

5. Kenalah konsisten setiap hari. Kata nak turunkan berat kan ^_^


Selain dari makan Killoss ni, Keknil juga exercise sekurang-kurangnya 2 kali seminggu selama 2 jam. Pandai-pandai la urus, janji cukup 2 jam dalam seminggu tu. Kalau tak boleh pergi ke studio, Keknil akan cuba buat kat rumah. Hehehhe..

Tak rugi cuba Killos ni, dah la sedap.. kesannya pun cepat gak la.. hari ni kunyah.. esok dah terasa ! Huhuhuu



till then, tatababai

You May Also Like

4 orang suka

  1. hehehe.. tengah amal satu diet ni., tapi kalau nanti lambat sangat, nak try jugak killos

    ReplyDelete
  2. ramai cuba killos ni nampak berkesan..pergh terbaikla

    ReplyDelete
  3. wah. 2kg seminggu. lepas ni jumpa lebih ramping la kak nil

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^