Friday, December 30, 2016

Berbento dengan MILO® UHT’s Pack


Assalammualaikum

Beberapa hari lagi nak tahun baru.. Fuhh.. rasa macam baru je celebrate new year 2016.. sekejap je dah bertukar tahun.. Huhuh... masa semakin cepat berlalu, Iman pun dah semakin membesar.. Dah nak sama tinggi dah dengan mama dia.. Bila anak dah besar ni, mula la episod-episod throwback zaman Iman kecik dulu.. dulu dia sangat aktif.. suka bertanya.. dan perkara yang fancy.. jadi bila dia dah menginjak 10 tahun.. semakin banyak persoalan yang bermain di minda dan terungkap di bibirnya sampai Keknil jadi nervous nak jawab apa.. :P

Bila anak semakin besar ni, jadi lebih banyak nutrisi yang diperlukan untuk meningkatkan prestasinya dalam pembelajaran. Ye lah.. dah nak masuk darjah 5 kan.. lebih banyak tenaga yang diperlukan untuk aktiviti kokurikulum dan pembelakaran dalam kelas. Jadi Keknil terfikir, adakah dengan setiap duit perbelanjaan yang Keknil bekalkan setiap hari tu.. cukup ke nutrisi dalam badan dia untuk membantu Iman kekal aktif dan fokus dalam kelas? Yelah.. kita tak tau kandungan makanan yang dijual kat kantin sekolah kan.. Bukan Keknil kata tak bagus.. tapi kita sebagai ibubapa lebih tahu apa yang diperlukan oleh anak kita berbanding makcik kantin kat sekolah tu. Jadi.. apa salahnya jika kita yang sediakan segalanya demi mengekalkan kesihatan serta meningkatkan kecergasan mental dan fizikal ketika dalam kelas.


Bengkel MILO® UHT’s Pack in the Energy for Champions Blogger

Baru-baru ini, Keknil telah menghadiri sebuah bengkel anjuran MILO iaitu Bengkel MILO® UHT’s Pack in the Energy for Champions Blogger yang diadakan di Cilantro Culinary Academy. Rupanya, minuman berperisa sangat penting untuk membantu anak-anak dalam membekalkan tenaga. Maklumlah.. budak-budak kan aktif..

Terutamanya Iman ni.. Selalu Keknil memang bekalkan dengan air masak sahaja dan akan pastikan Iman minum cukup 2 liter air sehari. Tapi rupanya Keknil silap. Tapi bukan sebarangan air berperisa tau.. Air berperisa yang Keknil maksudkan adalah air berperisa yang bukan sahaja dapat memastikan tumbesaran anak berada dalam keadaan baik dan juga sihat untuk tubuh badan. MILO® UHT’s Pack memastikan anak-anak mendapat manfaat daripada Activ-Go  yang merupakan kombinasi PROTOMALT® , mineral serta vitamin seperti Vitamin B dan Vitamin C. Well.. semua orang tau apa kelebihan Vitamin B dan C kan..  Bukan sahaja bagus untuk anak-anak.. tetapi juga untuk orang besar macam kita.. ^__^




Sajian Bento Ceria Untuk Anak-anak dari Kelab Bekal / Bento Malaysia

Dalam bengkel ini, Keknil turut didedahkan dengan latihan praktikal bagaimana untuk menyajikan bekalan makanan yang bukan sahaja sihat.. tetapi juga menarik dan ceria. Bento macam tu, bukan anak-anak je suka.. Keknil pun teruja tengok.. comel sangat... tak sampai hati nak makan.. Ahahaha.. Latihan ini praktikal yang diterajui oleh Yan Diana memang sangat membuatkan Keknil teruja. Mau tidaknya, beliau dapat menyediakan bento yang comel angattt dalam masa kurang dari 10 minit. Omaigaddd ! Kreatif sangat.. Si Iman pulak memang tak sabar-sabar nak tengok hasilnya. Berebut-rebut juga dengan Keknil nak tengok apa la sifu Yan tu tengah deko deko bento tu.. Hihihi




Kami selaku ibubapa juga diberi peluang untuk mendekorasi sendiri bento kesukaan anak-anak. Hahh.. ini yang menarik ni.. Iman dah cakap dari awal dah.. dia nak buat bento kucing.. tak sedar diri tu penakut kucing kan.. tapi nak bento rupa kucing.. Hihihii... Berlari-lari la kami di dapur Cilantro tu demi menyiapkan bento kegemaran anak-anak. Iman memang sangat membantu dan pandai pula dia buat orang-orang dari buah anggur tu.. Hihihi.. I can see your creativity, baby ! ^__^

eksaited anak-anak ni
kami dah readyyyy
 hasil bento Puan Yan yang comel sangat..

hasil bento kami anak beranak.. comel ke tak?

Ada masa lagi 2 minggu sebelum buka sekolah.. boleh la Keknil try buat bento untuk Iman di hari persekolahan nanti.. Dan yang penting, dengan adanya MILO ®yang sedap dan menyihatkan ni.. pasti Iman tidak lagi rasa letih dan lesu ketika dalam kelas nanti.. ^__^

Ibubapa boleh mendapatkan produk MILO® dalam pek 125ml dan 200ml di pasaraya, pasar mini, kedai serbaneka dan kedai runcit dengan harga yang sangat berpatutan. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.milo.com.my



till then, tatababai

Tuesday, December 20, 2016

Pemenang Christmas Beauty Box Giveaway by Anil Wanina


Assalammualaikum

Terima kasih kepada 77 peserta Christmas Beauty Box Giveaway by Anil Wanina ! Terima kasih korang... Tak sangka ramai pulak penyertaannya.. ^__^ Okey.. Now Keknil akan umumkan pemenang untuk giveaway ini.. Yang tak menang, jangan risau.. ada rezeki, Keknil akan anjurkan giveaway macam ni lagi... mungkin lepas ni akan ada rezeki korang...



Okey... berikut adalah senarai pemenang bagi Christmas Beauty Box Giveaway by Anil Wanina..

1 x Cash Voucher dari Premier Clinic
12. http://kanvasdakwat.blogspot.com/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth-rm600-by-anil-wanina.html

1 x Beauty Box dari The Face Shop
14. http://www.mamadarwiish.com/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html?m=0

1 x Beauty Box dari Missha
3. http://mrspuex.blogspot.my/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html

1 x Beauty Box dari Premier Clinic
68. http://yanieyusuf.com/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth-rm600-anil-wanina/

2 x Beauty Box dari Skinfood
50. http://seindahcerita.blogspot.com/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
2. http://miera301.blogspot.my/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html


Tahniah kepada pemenang !! Sila emel kepada Keknil : anilwanina@gmail.com detail seperti di bawah untuk tujuan pengeposan sebelum 22 Disember 2016 untuk melancarkan proses pengeposan.. 

Nama :
Alamat :
No Telefon :

Terima kasih kepada peserta lain yang sudi join.. jangan serik join lagi ye... ^__^


1. http://adna2029.blogspot.my/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
2. http://miera301.blogspot.my/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
3. http://mrspuex.blogspot.my/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
4. http://www.leaazleeya.com/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
5. http://misspurple13.blogspot.my/2016/12/chrismas-beauty-box-giveaway-worth.html
6. http://www.huhahuhajerr.com/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
7. http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
8. http://www.izzatisuhaide.com/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth-rm600-by-anil-wanina.html
9 http://ohthrillers.blogspot.my/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
10. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
11. http://itsmelyya.blogspot.my/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
12. http://kanvasdakwat.blogspot.com/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth-rm600-by-anil-wanina.html
13. http://ana-myhusna-life.blogspot.my/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
14. http://www.mamadarwiish.com/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html?m=0
15. http://missobsesi.blogspot.com/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
16. http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
17. http://www.kasihjuju.com/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
18. http://www.khatyaiman.com/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth-rm600-by-anil-wanina.html
19. http://norminieza.blogspot.my/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth_7.html
20. http://suga-suga-n.blogspot.my/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
21. http://razanahanis.blogspot.my/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
22. http://www.whateverygalwant.info/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
23. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
24. http://imthetroublemaker.blogspot.my/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
25. http://storymoryluahanku.blogspot.com/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
26. http://www.sheilainspire.com/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
27. http://www.cekgunorazimah.com/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
28. https://unnianje.blogspot.my/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth_6.html
29. http://www.syuhadasalleh.my/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
30. http://www.safirulamar.com/p/ga.html
31. http://coretanhatisigadishijau.blogspot.my/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
32. http://www.suriaamanda.com/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
33. https://denhanda.blogspot.my/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
34. http://akuchentacamera.blogspot.my/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
35. http://kehidupanseorangbujang.blogspot.com/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
36. http://blogcikzue.blogspot.my/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
37. http://anzrarizalbuddy.blogspot.my/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
38. http://nutyra.blogspot.my/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
39. http://penggaliilmudunia.blogspot.com/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
40. https://athibe.blogspot.my/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
41. http://www.bondezaidalifah.com/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
42. http://raizahalisah.blogspot.my/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
43. https://hanismasturina.blogspot.my/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
44. http://superpapaya.blogspot.my/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
45. http://izzaharsyd.blogspot.my/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
46. http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
47. http://bajetciputselerabesar.blogspot.my/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
48. http://www.kisahsidairy.com/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
49. http://anisnashwa.blogspot.my/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
50. http://seindahcerita.blogspot.com/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
51. http://penselduabee.blogspot.my/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
52. http://sakuraungu92.blogspot.my/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
53. http://www.lokmanamirul.com/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
54. http://nurain-syahirah.blogspot.com/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
55. http://www.maisarahsidi.com/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
56. http://www.azhafizah.com/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
57. http://www.inanihazwani.com/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
58. http://min-mi.blogspot.my/2016/12/15122016christmas-beauty-box-giveaway.html
59. http://lyalee.blogspot.my/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
60. http://jackarcherpunyabelog.blogspot.my/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
61. http://chanchueshahida.blogspot.my/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
62. http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
63. http://missanisnabilah.blogspot.com/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
64. http://misz-aa.blogspot.my/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
65. http://the-fadedd.blogspot.my/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
66. http://www.nooratikahramli.com/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
67. http://nusha1706.blogspot.com/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
68. http://yanieyusuf.com/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth-rm600-anil-wanina/
69. http://dahyunn.blogspot.my/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
70. http://darlinalife.blogspot.com/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
71. http://liyanawbu.blogspot.in/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
72. http://bluechoralpearl.blogspot.my/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
73. http://cuteparasite.blogspot.my/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
74. http://miamorzafirah.blogspot.my/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
75. http://ehhzafirah.blogspot.my/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
76. http://articunicorn.blogspot.my/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html
77. http://ftndiana.blogspot.com/2016/12/christmas-beauty-box-giveaway-worth.html


till then, tatababai

Thursday, December 15, 2016

Christmas Beauty Box Giveaway Worth RM600 by Anil Wanina


Assalammualaikum.



Sempena hujung tahun ni, Keknil nak buat Christmas Beauty Box Giveaway untuk korang. Harap korang suka dan sudi untuk join giveaway ni. Berikut adalah syarat-syaratnya. ^_^

Hadiah :
1 x cash voucher dari Premier Clinic
1 x beauty box dari The Face Shop
1 x beauty box dari Missha
1 x beauty box dari Premier Clinic
2 x beauty box dari Skinfood

Tarikh Giveaway : 5 Disember - 15 Disember 2016

1. Tulis entry yang bertajuk "Christmas Beauty Box Giveaway Worth RM600 by Anil Wanina"

2. Follow Google +  Anil Wanina

3. Follow IG @anilwanina

4. Follow Twitter @anilwanina

5. Like Page @anilwaninadotcom

6. Copy code di bawah dan paste di ruang html


7. Tinggalkan link entry GA korang di ruang komen ini.. ^_^

till then, tatababai

Wednesday, December 14, 2016

Wangi dengan wangian angkasawan !


Assalammualaikum

Semua orang suka bau-bauan yang wangi.. ada yang suka bau masakan pun ada.. ehhh... 😊 macam Keknil.. Keknil suka bau-bauan yang berunsurkan makanan.. bau epal ke, bau kayu manis ke.. vanilla ke... Hahh.. itu memang Keknil suka sangat.. Jadi bila InspireDesire Couple Perfume by Dr Sheikh dan Dr Halina keluarkan produk minyak wangi.. Memang la Keknil adalah antara orang pertama yang nak cuba ! Sebab wangiannya memang kena sangat dengan jiwa Keknil !



Perfume INSPIRE by Dr Sheikh merupakan EDP (Eau De Parfum) yang sangat mengujakan ! Kenapa? Hahh.. korang kena suruh boipren, tunang, suami korang try !  Menggunakan campuran woody, musky, cinnamon dan amber scent, wangiannya bisa membuatkan tulang rusuk korang bergetar ! Hahahah.. Dan yang lebih bagus, wangian ini tahan lama tau.. So, takde la spray banyak kali.. Jimat !


Perfume DESIRE by Dr Halina pula sangat fresh ! Menggunakan campuran wangian epal serta bunga-bungaan exotic dan sensual wood. Fuhh.. jangan extra sembur kang tergoda orang sebelah.. Siang lagi ni.. 😆 Wangian ini tahan lama dan akan menyerlahkan lagi kewanitaan lepas menggunakannya..


Kedua-dua perfume ini sangat comel dan juga mampu milik. Mudah dibawa kemana-mana sahaja dengan saiz mini, boleh slot in sahaja dalam handbag dan untuk saiz 30ml..  Keknil boleh sentiasa wangi dalam kapal terbang walaupun jarak perjalanan melebihi 10 jam.. Hehhee


Harga yang ditawarkan bagi setiap satu perfume ini adalah RM49(SM) dan RM54(SS) sahaja.

Korang boleh dapatkan limited edition perfume yang terhangat di pasaran ini dengan merujuk kepada maklumat di bawah :

Whatsapp : 012- 2351353
Website : http://www.lucempireventures.com
List Agen : http://lucempireventures.com/agent-list/
Facebook Page : https://www.facebook.com/wangianangkasawannegara/
IG Page  : https://www.instagram.com/lucempireventures/

till then, tatababai

Tuesday, December 13, 2016

Mudahnya bayar zakat !


Assalammualaikum

Sebagai umat Islam, membayar zakat adalah antara rukun Islam yang ketiga dan wajib dilaksanakan. Islam itu mudah dan pada masa kini, terdapat banyak medium pembayaran zakat yang boleh dipilih mengikut kesesuaian dan kelapangan masa kita.

Di dalam Malaysia ini sendiri, disetiap negeri terdapat Pusat Pungutan Zakat tersendiri dan tidak terkecuali Pusat Pungutan Zakat - MAIWP (PPZ-MAIWP) yang merupakan sebuah agensi yang dilantik oleh Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan (MAIWP) sebagai amil untuk mengutip semua jenis zakat harta di Wilayah Persekutuan khususnya.


Untuk pengetahuan korang, PPZ-MAIWP telah diberikan tanggungjawab oleh pihak MAIWP untuk mengutip semua jenis zakat harta hanya di 3 kawasan wilayah persekutuan iaitu Kuala Lumpur, Putrajaya dan Labuan. Manakala agihan zakat pula diuruskan oleh pihak Baitulmal-MAIWP.

Inisiatif Penyebaran Dakwah Dalam Berzakat

Pelbagai aktiviti telah dilaksanakan sebagai inisiatif untuk menyebarkan dakwah mengenai tanggungjawab kewajipan dan menunaikan zakat kepada masyarakat. Antaranya program turun padang yang diadakan di pasaraya, masjid serta road show di pejabat-pejabat kerajaan dan swasta. Selain itu, penggunaan media cetak, media elektronik dan media sosial turut digunakan secara meluas dalam memastikan masyarakat sentiasa sedar akan kepentingan dan tanggungjawab masyarakat dalam menunaikan zakat.


Kenapa masih tidak mahu menunaikan zakat?

Dalam pada pelbagai inisiatif yang diperkenalkan, masih terdapat beberapa permasalahan yang menyebabkan masyarakat Islam di Wilayah Persekutuan memilih untuk tidak menunaikan tanggungjawab berzakat mereka seperti kesibukan bekerja dipejabat, kesesakan lalulintas, tidak sempat untuk ke kaunter zakat pada waktu bekerja dan kaunter zakat telah ditutup selepas waktu kerja. Secara amnya, ini jugalah yang Keknil selalu alami dan akhirnya, terlupa !

Jadi.. PPZ-MAIWP telah menyediakan beberapa kemudahan dan kaedah pembayaran zakat yang bukan sahaja dapat membantu orang-orang macam Keknil ni, tapi juga untuk masyarakat Islam lain dalam menyempurnakan Rukun Islam yang ke-3 ini. Macam yang Keknil kata sebelum ini, Islam itu mudah kan ! ^_^



Kaunter Zakat Van Bergerak

Antara kemudahan yang menarik minat Keknil adalah kemudahan pembayaran zakat melalui kaedah Kaunter Zakat Van Bergerak. Bukan apa, dengan adanya kaunter zakat van bergerak ini, seolah-olah keseluruhan Pusat Pungutan Zakat itu berada di sisi kita. Keknil bukan sahaja boleh membuat kiraan zakat berdasarkan harta terkini Keknil (eh.. macam kaya je).. tetapi juga Keknil boleh membuat bayaran zakat dan semakan zakat. Menariknya, kaunter ini bukan sahaja boleh menerima pembayaran secara tunai, tetapi juga secara kad kredit islamik, kad debit dan juga cek. Hebat bukan ! Sesuai dengan 'tagline'nya, "Kami Bersedia ke Tempat Anda", jika terdapat apa-apa majlis di pejabat Keknil, Keknil boleh hubungi sahaja hotline 1 300 88 5757 untuk menempah van ini datang terus ke pejabat Keknil dan melaksanakan traksaksi seperti yang Keknil mahukan. Bukan sahaja dapat membantu kawan-kawan yang lain, tetapi juga dapat pahala percuma tau ! ^_^

Jadi kalau korang nak menempah kemudahan yang ada pada Kaunter Zakat Van Bergerak ini di mana-mana majlis, program di syarikat atau badan kerajaan, boleh call je hotline 1 300 88 5757 . Van bergerak ini juga turut menawarkan perkhidmatan khas kepada individu yang ingin membuat pembayaran zakat sebanyak RM10,000 ke atas.

Selain itu, Kaunter Zakat Van Bergerak juga akan berada di 7 lokasi tetap di sekitar Wilayah Persekutuan sehingga penghujung tahun ini. Antaranya di KWSP Wangsa Maju, Masjid As-Syakirin KLCC dan Perbadanan Putrajaya. Jadi, tidak ada alasan lagi untuk kita semua menunaikan zakat. ^_^


Jom Bayar Zakat !

Jangan ambil mudah tentang zakat tau.. sebab ada juga sesetengah orang yang beranggapan bahawa mereka tak perlu bayar zakat. Sebab itu di PPZ-MAIWP ada menyediakan pelbagai kemudahan untuk menyemak sesgala bentuk pendapatan yang kita terima samada secara sepenuh masa atau separuh masa. Hahh.. sebab tu Keknil kata jangan ambil mudah. Sebab kadang-kadang pendapatan secara sambilan itulah yang melebihi keperluan kita dan itulah pendapatan yang dikenakan zakat. Kalau tak pasti, boleh tanya dan rujuk dahulu kepada PPZ-MAIWP. Macam Keknil ni, dah wajib bayar zakat dah ni.. Jadi Keknil kenalah lunaskan pembayaran zakat untuk tahun ini disamping itu Keknil juga boleh dapat pelepasan cukai pada tahun yang sama.

Keknil nak ingatkan korang supaya tunaikan zakat pada institusi yang dilantik sahaja. Dan dengan itu, bukan sahaja dapat memberi manfaat kepada orang yang memerlukan seperti asnaf individu, keluarga dan anak-anak yatim. Duniawi kita kejar juga, tapi akhirat jangan dilupa ! Insya Allah..



Untuk maklumat lanjut, boleh hubungi maklumat dibawah :

"Tiada alasan lagi untuk tidak membayar zakat kerana segala kemudahan telahpun tersedia"

Talian Zakat : 1 300 88 5757

till then, tatababai

Thursday, December 1, 2016

Box of Joy sempena Lazada Online Revolution


Assalammualaikum

Sempena Online Revolution Lazada dari 11.11 sehingga 12.12, Lazada telah bermurah hati untuk menghadiahkan Keknil Box of Joy ! Dengan tawaran harga menarik dan diskaun sehingga 95%, memang tak menang tangan la menggodek laman web Lazada ni untuk shopping sakan sepanjang sale ini berlangsung !


Memang masyuk kesemua produk yang ada dalam Box of Joy ni. Sesuai dengan tema sempena sale pada kali ini iaitu, "Brand for All", terdapat lebih dari 1,000 jenama yang dipasarkan termasuklah produk makanan, barangan rumah, gajet dan kecantikan. Tidak terhad kepada produk tempatan sahaja, di Lazada juga turut memasarkan produk luar negara yang pastinya membuatkan jari jemari korang terlebih eksaited nak shopping kan.. kan...



Setiap hari ada sahaja promosi menarik menanti korang. Mark tarikh tersebut di kalendar korang dan pastikan korang dapat grab produk kegemaran korang, okey !

Paling Keknil tak sabar nak tunggu adalah tarikh 12.12 sebab selama 3 hari inilah Mega Deals akan berlangsung dan tawaran harga dia.. Fuhh.. pasti buat korang tak tidur lena..

Bagi yang ragu-ragu dengan pembelian barang secara online, korang boleh membuat transaksi secara Cash on Delivery. Selamat dan diyakini !

Jom shopping di Lazada Malaysia ! Untuk maklumat lanjut, sila layari laman web di bawah untuk keterangan lanjut :

Laman Web : www.lazada.com.my

till then, tatababai
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...