Wangi dengan wangian angkasawan !

Assalammualaikum

Semua orang suka bau-bauan yang wangi.. ada yang suka bau masakan pun ada.. ehhh... 😊 macam Keknil.. Keknil suka bau-bauan yang berunsurkan makanan.. bau epal ke, bau kayu manis ke.. vanilla ke... Hahh.. itu memang Keknil suka sangat.. Jadi bila InspireDesire Couple Perfume by Dr Sheikh dan Dr Halina keluarkan produk minyak wangi.. Memang la Keknil adalah antara orang pertama yang nak cuba ! Sebab wangiannya memang kena sangat dengan jiwa Keknil !



Perfume INSPIRE by Dr Sheikh merupakan EDP (Eau De Parfum) yang sangat mengujakan ! Kenapa? Hahh.. korang kena suruh boipren, tunang, suami korang try !  Menggunakan campuran woody, musky, cinnamon dan amber scent, wangiannya bisa membuatkan tulang rusuk korang bergetar ! Hahahah.. Dan yang lebih bagus, wangian ini tahan lama tau.. So, takde la spray banyak kali.. Jimat !


Perfume DESIRE by Dr Halina pula sangat fresh ! Menggunakan campuran wangian epal serta bunga-bungaan exotic dan sensual wood. Fuhh.. jangan extra sembur kang tergoda orang sebelah.. Siang lagi ni.. 😆 Wangian ini tahan lama dan akan menyerlahkan lagi kewanitaan lepas menggunakannya..


Kedua-dua perfume ini sangat comel dan juga mampu milik. Mudah dibawa kemana-mana sahaja dengan saiz mini, boleh slot in sahaja dalam handbag dan untuk saiz 30ml..  Keknil boleh sentiasa wangi dalam kapal terbang walaupun jarak perjalanan melebihi 10 jam.. Hehhee


Harga yang ditawarkan bagi setiap satu perfume ini adalah RM49(SM) dan RM54(SS) sahaja.

Korang boleh dapatkan limited edition perfume yang terhangat di pasaran ini dengan merujuk kepada maklumat di bawah :

Whatsapp : 012- 2351353
Website : http://www.lucempireventures.com
List Agen : http://lucempireventures.com/agent-list/
Facebook Page : https://www.facebook.com/wangianangkasawannegara/
IG Page  : https://www.instagram.com/lucempireventures/

till then, tatababai
Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

7 9 orang peminat :

  1. Replies
    1. Nk perfume angkasawan boleh whatsapp sy, Free Postage..0122702459- selangor stokis

      Delete
  2. Wangian dari angkasawan .. perghhh memang power ayat ni

    ReplyDelete
  3. Macam mana la bau dia. Boleh try nih.

    ReplyDelete
  4. Saya Agent sah kawasan Skudai. Boleh Whatsapp saya di 0192401223. Atau layari IG saya Meydstores.

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^