The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Wednesday, December 14, 2016

Wangi dengan wangian angkasawan !


Assalammualaikum

Semua orang suka bau-bauan yang wangi.. ada yang suka bau masakan pun ada.. ehhh... 😊 macam Keknil.. Keknil suka bau-bauan yang berunsurkan makanan.. bau epal ke, bau kayu manis ke.. vanilla ke... Hahh.. itu memang Keknil suka sangat.. Jadi bila InspireDesire Couple Perfume by Dr Sheikh dan Dr Halina keluarkan produk minyak wangi.. Memang la Keknil adalah antara orang pertama yang nak cuba ! Sebab wangiannya memang kena sangat dengan jiwa Keknil !



Perfume INSPIRE by Dr Sheikh merupakan EDP (Eau De Parfum) yang sangat mengujakan ! Kenapa? Hahh.. korang kena suruh boipren, tunang, suami korang try !  Menggunakan campuran woody, musky, cinnamon dan amber scent, wangiannya bisa membuatkan tulang rusuk korang bergetar ! Hahahah.. Dan yang lebih bagus, wangian ini tahan lama tau.. So, takde la spray banyak kali.. Jimat !


Perfume DESIRE by Dr Halina pula sangat fresh ! Menggunakan campuran wangian epal serta bunga-bungaan exotic dan sensual wood. Fuhh.. jangan extra sembur kang tergoda orang sebelah.. Siang lagi ni.. 😆 Wangian ini tahan lama dan akan menyerlahkan lagi kewanitaan lepas menggunakannya..


Kedua-dua perfume ini sangat comel dan juga mampu milik. Mudah dibawa kemana-mana sahaja dengan saiz mini, boleh slot in sahaja dalam handbag dan untuk saiz 30ml..  Keknil boleh sentiasa wangi dalam kapal terbang walaupun jarak perjalanan melebihi 10 jam.. Hehhee


Harga yang ditawarkan bagi setiap satu perfume ini adalah RM49(SM) dan RM54(SS) sahaja.

Korang boleh dapatkan limited edition perfume yang terhangat di pasaran ini dengan merujuk kepada maklumat di bawah :

Whatsapp : 012- 2351353
Website : http://www.lucempireventures.com
List Agen : http://lucempireventures.com/agent-list/
Facebook Page : https://www.facebook.com/wangianangkasawannegara/
IG Page  : https://www.instagram.com/lucempireventures/

till then, tatababai

7 comments:

  1. Replies
    1. Nk perfume angkasawan boleh whatsapp sy, Free Postage..0122702459- selangor stokis

      Delete
  2. Wangian dari angkasawan .. perghhh memang power ayat ni

    ReplyDelete
  3. Macam mana la bau dia. Boleh try nih.

    ReplyDelete
  4. Saya Agent sah kawasan Skudai. Boleh Whatsapp saya di 0192401223. Atau layari IG saya Meydstores.

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^