The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Friday, January 15, 2016

Thursday, January 14, 2016

Kasut travel pilihan Keknil


Assalammualaikum

Keknil dan travel memang tidak dapat dipisahkan. Jadi setiap kali Keknil travel, memang Keknil sangat memerlukan kasut yang sangat lasak yang dapat memberi keselesaan pada kaki Keknil.

Baru-baru ni, Keknil sempat godek-godek Nike running shoes dari Zalora.. geram je Keknil tengok.. macam-macam warna dan fashion ada.. Siapa kata kita tak boleh bergaya dengan running shoes? Jika kita memilih dan memakai running shoes dengan betul.. Keknil yakin.. kita akan kelihatan lebih yakin dan bergaya.

Wednesday, January 13, 2016

Beli tiket flight ke New Zealand dengan AirAsia X !


Assalammualaikum

AirAsia X kini mengembangkan sayapnya ke Auckland, New Zealand dengan penerbangan harian sekali sehari. Sebelum ni, kalau korang pernah ingat, Air Asia X pernah terbang ke Christchurch dan atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan, ianya terpaksa dihentikan. Ketika itu, ramai kaki travel termasuk Keknil yang masa tu belum lagi sampai ke New Zealand merana la seketika.

Thursday, January 7, 2016

6 Makanan Perlu Dielakkan Bagi Pesakit Gout


Assalammualaikum

Sempena tahun 2016, azam tahun baru Keknil adalah untuk mendapatkan kesihatan yang baik selain meningkatkan kesihatan Keknil.. maklumlah.. usia makin meningkat.. disamping Keknil ada penyakit keturunan ni.. makanya, usaha dalam menjaga kesihatan ni juga perlulah ditingkatkan.