The Other Side of Me

Inspired . Plan. Travel

Follow Saya

Instagram Instagram Facebook Page Twitter

Jemput follow ye ^_^

Monthly Pageviews

Disclaimer

Semua gambar dalam blog ini adalah hakmilik www.anilwanina.com, kecuali jika dinyatakan. Sebarang salinan, cetakan semula, terbitan semula semua gambar dari blog ini tanpa kebenaran pemilik blog adalah dilarang keras. Sekiranya anda ingin berbuat demikian, sila minta kebenaran pemilik blog ini terlebih dahulu.

Mungkin saya tidak nampak, tapi Allah Maha Melihat dan Maha Mengetahui apa yang anda lakukan.


Wednesday, June 8, 2016

Nak putih sebelum raya? Sempat lagi dengan Transbella


Assalammualaikum

Nak kulit cantik dan cerah menjelang Syawal tahun ni? Jangan risau, masih sempat lagi. Keknil pasti, ramai yang berlumba lumba nak putih sebelum raya ni kan...

Dengan hashtag #sempatlaginakcantik #sempatlaginakputih oleh Zenia Beauty, Syarikat pengeluar supplement kecantikan terutamanya yang mahu memutihkan kulit serta mencantikkan kulit dari dalam, sekarang ini sedang mengadakan RAMADHAN SALE Zenia Beauty bermula dari hari ini sehingga terjual 100 botol unit setiap satu sahaja.

Dengan setiap pembelian 2 botol Transgluta/Transbella atau Combo Zenia Collagen anda akan menerima Sampul Duit Raya Zenia Beauty FREE sebanyak 10 keping! Berikut ialah senarai harga promosi untuk Transgluta, Transbella dan Zenia Collagen.

SENARAI HARGA PRODUK ZENIA BEAUTY SEMPENA RAMADHAN SALE 2016

2 Transgluta = RM120.00 (Previous promo price RM70.00/bottle) Jimat RM20.00
2 Transbella = RM130.00 (Previous promo price RM80.00/bottle) Jimat RM30.00
1 Transgluta + 1 Transbella = RM125.00 (Jimat RM25.00)
Zenia Collagen = RM80.00 (Original Pirce RM150.00) Jimat RM70.00
Zenia Collagen + Transgluta = RM150.00 (Jimat RM70.00)
Zenia Collagen + Transbella = RM155.00 (Jimat RM75.00)

*FREE POSTAGE for Zenia Combo only. For Transbella/Trangluta price excluded postage

Untuk melihat testimonial dari pengguna product Zenia Beauty yang semakin cantik, putih dan berseri-seri boleh check di Instagram mereka iaitu @Transgluta. Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan, sila WhatsApp ke 012-9184042 (Suraya) sekarang. Jom cantik dan gebu menjelang Syawal. Baru semangat nak raya. Heeeeeeee.

Citarasa Ramadhan Pengikat Selera Hotel Bangi - Putrajaya


Assalammualaikum

Alhamdulillah.. Ramadhan pertama Keknil anak beranak dah berjaya harungi dengan jayanya. Walaupun dalam keadaan demam yang agak teruk jugalah, dari Keknil.. berjangkit ke encik suami.. lepas tu Iman pula.. Haihh.. memang dugaan yang agak berat dalam menyambut puasa kali ini.











Dalam pada itu, syukur juga kerana kami sekeluarga dijemput untuk meraikan Ramadhan pertama dengan sajian istimewa dari Hotel Bangi-Putrajaya yang bukan sahaja menawarkan citarasa tradisional, tetapi juga menu oriental dan bakar-bakar. Apalah ada pada buffet ramadhan tanpa kambing goleknya kan.. Pendek kata, semua menu yang terhidang di sini.. semuanya menarik tertarik dan membuatkan selera kami bertambah-tambah...







Istimewanya di sini, setiap suapannya penuh dengan rempah ratus dan sos yang disediakan khas oleh chef terkemuka di sini. Pasti tak menyesal mencuba !

Bagi pengunjung yang menikmati buffet Ramadhan di sini, anda juga berpeluang untuk menyumbangkan sebanyak RM3.50 kepada Islamic Relief Malaysia. See, bukan saja korang dapat menikmati hidangan yang enak-enak semasa berbuka puasa, tapi juga dapat menyumbangkan kepada mereka yang memerlukan.. ^_^

Dengan ruang berbuka puasa yang luas dan selesa, Keknil pasti, korang dapat menjamu selera dalam keadaan yang santai. Turut disediakan surau bagi memudahkan pengunjung menunaikan solat dan kembali menikmati hidangan di Cafe Lavista. ^_^








Buffet Ramadhan di Hotel Bangi - Putrajaya boleh dinikmati dengan harga RM90 nett (dewasa) dan RM45 nett (kanak-kanak) dari 6-9 Jun 2016 dan 3-5 Julai 2016.

Manakala RM100 nett (dewasa) dan RM50 nett (kanak-kanak) dari 10 Jun - 2 Julai 2016.

Untuk tempahan, sila hubungi :

Telefon : 03-8210 2222 
Emel : fb_reservations@hotelbangi-putrajaya.com