Tuesday, January 10, 2017

New Year Look by FirdusFatin Make Up Artist


Assalammualaikum

Sempena tahun baru hari tu, Keknil diberi peluang untuk disolek oleh MUA Firdus Fatin yang comel. New year, new look !

Siapa Firdus Fatin?
Pemilik nama Siti Nurfatin ni yang juga merupakan seorang Guru Tadika memang dari kecik suka main mekap-mekap. Keknil sempat berbual mesra dengan ibu Fatin yang selalu jadi model Fatin ni hah. Bukan sahaja ibu Fatin, adik beradik Fatin ni selalu juga jadi mangsa mekap-mekap by Fatin ni. Nampak la minat conteng-conteng muka Fatin ni telah diasah dari kecil lagi kan. Dengan minat yang mendalam dalam bidang ini, Fatin telah belajar secara serius ilmu kecantikan ini dan akhirnya telah berjaya menjadi MUA sambilan. Jangan tak tau, baru-baru ni beliau telah memenangi Plussize Ambassador Search Malaysia 2016 dan beliau juga merupakan seorang model Plussize. Wahhh.. adore sangattt !!!

Cikgu Fatin

Mekap Tahun Baru
Keknil ni memang jarang sangat mekap.. kalau mekap pun.. light-light setakat pakai BB Cream atau BB Cushion je.. gile pemalas nak mekap kan.. Hahahha.. Jadi bila sesekali mekap.. Macam gini hah.. sampai orang tak kenal Keknil yang mana satu.. Hahahahah.. Nampak sangat la berubah kan..



Gambar sebelum mekap. Ni pakai BB Cushion je tau...

Tapecaya? Jangan pengsan pula lepas tengok perubahan pada wajah Keknil.. (larik...)

Ehem....
.
.
.
.
.
.

Cakkk...
.
.
.
.

Tadaaa...
.
.
.
.

kite posing kat tangga pulak

Amacam.. comel tak?



Comel kan mekap by FirdusFatin ni.. Kalau korang suka dan ingin cuba mekap dari FirdusFatin ni, boleh hubungi beliau seperti maklumat di bawah:

Facebook : Wardah Hati
No Telefon : 019-684 4088

till then, tatababai

1 comment:

  1. Salam perkenalan.. blogwalking & done follow blog ini. :)

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^