No1 ShellOut di Kuala Selangor

Assalammualaikum

Kalau sebut Shell Out, mesti semua orang teruja dengan pelbagai jenis pilihan seafood yang bakal terhidang kan. Lebih-lebih lagi jika terdapat pebagai jenis perasa shell out. Nyum nyumm...

pilihan makanan laut yang segar

tengok je dah menyelerakan, belum masak lagi ni

4 pilihan perasa

exterior

kakitangan Apps Hotel yang peramah

ruangan makan yang luas dan selesa

eh.. dengan siapa tu?


semua dan excited dengan shell out depan mata


4 Pilihan Perasa 
Sepanjang Keknil try Shell Out samada secara homemade atau di kedai, ini adalah kali pertama Keknil menikmati shell out dengan pelbagai perasa. Shell Out di Apps Hotel, Kuala Selangor ini menawarkan 4 pilihan perasa yang boleh dipilih oleh pelanggan sendiri antaranya Asam Pedas, Kam Heong, BBQ dan Butter Lemon. Kesemua rasanya memang ohsem dan menyelerakan ! Tengok la gambar shell out ni.. mengancam sangat ni... meriah !

Butter Lemon

Asam Pedas

Asam Pedas

Kam Heong

Kam Heong

BBQ

BBQ




Pelbagai Set Combo dari Harga RM39.90+
Terdapat 4 set combo yang boleh dipilih oleh pelanggan dengan harga serendah RM39.90+ (tidak termasuk GST). Murah banget ni.. Antara set combo yang ditawarkan adalah :

Set A | RM39.90+
Flower Crab
Prawn
Lala
Bamboo Lala
Corn on Cob
Rice

Set B | RM79.90+
Flower Crab
Prawn
Lala
Bamboo Lala
Squid
Vegetables
Potatoes
French Fries
Corn on Cob
Rice

Set C | | RM99.99+
Flower Crab
Prawn
Lala
Bamboo Lala
Squid
Scallops (Half Shell)
Baby Lobster
Vegetables
Potatoes
Cheesy Fries
Corn on Cob
Rice

Set Combo King | RM139.90+
Crab
Prawn
Lala
Bamboo Lala
Squid

Scallops (Half Shell)
Baby Lobster

Mussels
Chicken Wings
Broccoli
Potatoes
Cheesy Fries
Corn on Cob
Rice

Amacam? Banyak pilihan kan... Dengan menulis menunya sahaja dan buat Keknil telan ailio beberapa kali.. Acaner tu.. ^_^



Tomyam Kelapa.. sedap banget sih

Kakong Goreng Tepung

satisfied customer

Keknil sendiri sempat merasa kesemua jenis perasa.. Semuanya sedap sangat ni.. Tu tandanya kena datang lagi.. Seafoodnya juga sangat fresh dan sangat puas makan kat sini.

No 1 in Kuala Selangor

Bila dah datang ke Kuala Selangor ni, sila pertimbangkan untuk stay di Apps Hotel ni sebab mereka turut menyediakan beberapa pakej meneroka Kuala Selangor dan korang boleh meneroka Bukit Melawati, Eagle Feeding dan juga Firefly Cruise. Fuhh.. memang kembali ke alam semulajadi..

bilik mesyuarat / seminar yang boleh memuatkan 200 orang dalam satu masa

Pakej Mesyuarat dan Seminar juga disediakan di Apps Hotel dari pakej setengah hari sehinggalah ke pakej 3 hari 2 malam.

Untuk tempahan Shell Out, sila hubungi :

Telefon : 017 200 8072 / 012 455 1342

Untuk pertanyaan / tempahan pakej mesyuarat dan seminar :

Telefon : 012 521 3432 / 019 676 6846


till then, tatababai
Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

8 9 orang peminat :

  1. wow, meleleh air liur kite..;-)) perasa asam pedas tu nmpk sedap n pedas

    ReplyDelete
  2. Semua sedap kan..nanti kita pergi lagi ya Anil.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nyum nyum.. teringat-ingat shell out nya. hyaahaaa

      Delete
  3. nampak sedapnya.. tak pernah lagi berpeluang makan shellout rasa janggal makan takde pinggan.. hehe.. tapi macam boleh pergi kalau tinjau adik yg praktikal kat kuala selangor sekarang ni.. combo yg rm39.90 tu untuk bape orang?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak ita,
      RM39.90+ tu utk 2 orang makan.. tapi banyak tauu.. boleh minta nasi tambah.. hihihi

      Delete
  4. Teringin nak cuba yang di sini. Mekasih share :)

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^