Nikmati khasiat herba Patawali dalam Milagro Coffee Patawali

Assalammualaikum

Bila berkait soal herba.. mesti ramai yang tertanya-tanya tentang apa khasiatnya. Dari tongkat ali, kacip fatimah sehinggalah ke herba-herba lain yang hebat diperkatakan. Tetapi ramai yang tidak tahu tentang kewujudan herba Patawali. Mendengar namanya juga membuat kita berfikir jauh, herba jenis apakah ini?


Herba Patawali
Poko Patawali dengan nama saintifiknya Tinospora Crispa turut dikenali dengan nama lain iaitu Akar Patawali merupakan sejenis tumbuhan herba yang menjalar, berdaun lebar dan mempunyai batang yang berkerutu. Pokok ini hidup subur di kawasan bersuhu panas dan sangat mudah dibiakkan. Banyak kebaikan yang telah jelas terbukti dari tumbuhan Patawali ini antaranya :


  • mampu menurunkan suhu panas dalam badan
  • dapat mengurangkan tahap gula dalam darah dan membantu mengurangkan gejala kencing manis
  • merawat sakit perut dan ubat demam
  • kandungan air dalam batangnya dapat membantu melegakan sengal-sengal badan
  • dan kajian saintifik menunjukkan herba Patawali mengandungi bahan yang dipanggil Jattrorrhizine yang dikatakan mampu mengelakkan penyakit demam malaria

Milagro Coffee Patawali

Jadi.. memang tidak dapat dinafikan akan kebaikan herba Patawali ni kan. Tapi tak perlu la korang pergi masuk ke hutan semata-mata nak cari herba Patawali ni.. Tak perlu semua tu, kerana kini Milagro Coffee Patawali telah dihasilkan dan ianya bukan sahaja mempunyai rasa kopi yang lemak manis, tetapi juga kurang pahit dan pada masa yang sama korang dapat menikmati khasiat herba Patawali tanpa perlu bersusah payah. Kopi ini diekstrak dari batang pokok Patawali dan tak perlu risau kerana getahnya yang beracun dan bertoksin telah diasingkan membuatkan kopi ini sangat selamat untuk diminum tanpa was-was.



Bagaimana nak minum kopi ni? Senang sangat.. sama macam korang buat instant coffee yang lain. Bancuhkan  1 sachet kopi dengan air panas atau air suam dan ia sedia untuk diminum. Boleh diminum begitu sahaja atau boleh dicicah dengan roti atau biskut. ^_^

Seeloknya di ambil pada waktu pagi dan petang mengikut tatacara seperti di bawah. ^_^

1) Pagi : Kalau yang ada check gula dalam darah tu pagi check dahulu. Selepas tahu bacaan buat catatan bacaan gula, minum Milagro Coffee 1 sachet. Bilas cawan dgn air suam dan minum, tunggu 1 jam sekurangn2nya ingin makan sarapan. Pengambilan ubatan adalah 1 jam selepas minum Milagro Coffee.

2) Petang :  Minum 1 sachet Milagro Coffee 2-6 petang, di sarankan jangan minum Milagro Coffee lebih dari pukul 8 jika kita tidak membuat aktivity kerana gula tidak di gunakan untuk tenaga . Jika berkerja dan membuat aktivity di galakan. (Jangan makan berat waktu lebih dari pukul 8.00 malam terutama makan kanji atau nasi dan roti canai atau yg tepung dan beras. ) kerana makanan yang kita makan tidak dijadikan tenaga seelok2nya 4 jam Sebelum tidor tidak mengambil apa2 makanan yang berat.

3) Esok pagi sama macam di No 1 . Bangun check gula dulu baru minum milagro Coffee ( jika tidak check hari2 pun tak apa janji makan kontrol sedikit dan amalkan Milagro Coffee)

4) Minum air banyak tau. Detoks dan buang air kecil kerap selepas itu atau buang air besar. Keluarkan kotoran dan di services badan mesti ada yg dah rosak akan di perbaiki.

5)Jika ada healing crisis selalu nya kerap buang air kecil dan besar. Ada yang sintom di keluarkan yang mana tersimpan didalam badan dan kebanyakan tidak ada healing crisis jika orang tersebut sihat.

* Orang yang ada sakit darah tinggi ini cara pengambilanan Milagro Coffee:

Di nasihatkan yg ada darah tinggi minum Milagro Coffee jgn minum lebih dari pukul 2 atau 3 petang. Sebab kalau minum pukul 7- 8 malam Milagro Coffee akan menambah Energy yang banyak dan sekiranya yang ada darah tinggi ada energy yg banyak pengambilan lepas pukul 8 malam .. nanti tidak boleh tidor dan tak cukup rehat dan darah tinggi akan naik. Kerana darah tinggi perlukan rehat dan cukup tidor. tak boleh tidor malam. Pengambilan selepas pukul 8 malam untuk orang yang ada penyakit kencing manis akan menyimpan gula dalam darah sebab gula tidak di gunakan untuk energy@tenaga.

Antara kebaikan Milagro Coffee Patawali ini adalah :
  • membantu merawat penyakit yang disebabkan insulin dan kanser
  • mengurangkan demam ringan
  • mengurangkan tekanan darah tinggi
  • meningkatkan sistem imunisasi dalam badan
Kebaikan Milagro Coffee Patawali ini telah terbukti dengan pelbagai testimoni dari pelanggannya atau boleh tengok sendiri di sini.



Bagi yang ingin mencuba dan mendapatkan khasiat Milagro Coffee Patawali ini boleh dapatkan dengan harga menarik tertarik memang dabomb seperti di bawah :

Harga termasuk pos untuk ke Semenanjung Malaysia  :
1 kotak RM64 
3 kotak RM180

HARGA PROMOSI (LIMITED TIME) :-
===========================

10 kotak RM417  (jimat RM150)
32 kotak RM1155 (jimat RM640)

Boleh transfer ke CIMB Bank Aqid Aqila Resources Sdn Bhd : 8007995135
Atau boleh beli www.milagromalaysia.com

Jom nikmati kebaikan Milagro Coffee Patawali dengan merujuk maklumat lanjut seperti berikut :

No Telefon : 012-3702676 / 019-2702676 
Instagram : milagro_coffee


till then, tatababai
Share on Google Plus

About Anil Wanina

Hi, I'm Anil. A full-time Assistant IT Analyst with passion on traveling. Write about travel, lifestyle, parenting, food, beauty, and event.

7 orang suka :

  1. Wowww banyak khasiat rupanya ya kopi ni. Nak² guna pokok herba patawali ye. Ermmm blh suggest dekat en.tunang ni.

    ReplyDelete
  2. Baguskan kopi nie, ada banyak khasiat..

    ReplyDelete
  3. As salam. Kena cuba kopi ini sebab abam kie pun peminum kopi tegar. abam kie follows here..no 339. TQ.

    ReplyDelete
  4. Kopi patawali ni pahit tp byk khasiat

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen dengan berhemah.. tqqq ^_^