Thursday, July 26, 2018

Lazada Big Baby Fair 2018 kembali lagi dengan diskaun sehingga 80% !

7:30:00 AM 5
Assalammualaikum

Mentang-mentang dah gaji.. jadi sale sana sini sampai tak tahu nak shopping kat mana. Hhihihi.. Keknil nak kongsi sikit yang Lazada Big Baby Fair sedang berlangsung dari 25 sehingga 29 Julai 2018 ini !


Menariknya sale kali ini, korang bukan sahaja dapat menikmati harga diskaun kaw-kaw sehingga 80% malah sale ini turut merangkumi produk bertaraf international. Haaa gitu ! Dah tak payah susah-susah nak pegi pasaraya harung jalan jem, cari parking, dengan anak uwekk uwekkk menangis kiri kanan. Dengan Lazada, segalanya jadi mudah.



Selain itu, Lazada Big Baby Fair ini juga turut menyediakan tawaran voucher, Flash Sales, Free Shipping, Bundles malah tawaran Hot Deals bawah RM49 ! Bertambah seronok la nak shopping untuk anak-anak, anak buah, anak saudara dan anak-anak lagi.


Kalau korang dah shopping tu, jangan lupa sertai peraduan Big Baby Fair Instagram Photo Contest - Mission Adorable! Macam mana tu?


Ala.. korang dress up anak korang dengan pakaian ala-ala spy macam James Bond ke Ethan Hunt ke.. Lepas tu, gayakan dengan gambar yang menarik. Mesti comel je si comel bergaya ala-ala spy ni kan. Dengan cermin matanya, gayanya, keletahnya.. Omo.. bayangkan sahaja dah membuatkan Keknil rasa comel.. Hikhikhik..

Suit up your Super Spy Agent baby and stand a chance to win up to RM1000 voucher for Mother & Baby products! The theme is Baby Spy!


Bila lagi nak melaram ! Kan.. Boleh menang lagi. Tak rugi cuba tau... Tapi.. macam mana caranya?

1) Dress up anak korang dengan tema Baby Spy
2) Upload gambar ke dalam Instagram anda (kena pastikan akaun tersebut Public ye)
3) Ceritakan apa inspirasi korang tentang kostum tersebut dan apa reaksi bayi anda mengenainya
4) Dan jangan lupa untuk letakkan #LazadaBabySpy

Senang je kan..



Peraduan ini akan berjalan sehingga 26 Julai 2018 dan 3 pemenang yang bertuah akan di umumkan pada 28 Julai 2018. Selamat mencuba.

Untuk maklumat lanjut, sila layari :

Laman Web : https://www.lazada.com.my/pages/big-baby-fair?hybrid=1
Instagram : https://www.instagram.com/p/BlcvA4Ph06l/
Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=66Z-owp68ck



till then, tatababai